Knowing

Igår så var jag på bio med Linnea, Elias och Niclas och såg den nya filmen Knowing på sergel. Den sjukt negativa Elias börjar med att säga "jag har hört att den här ska va skitdålig" men icke sa nicke, den var grym! Den här ska jag lugnt se igen, och om man inte har sett den så ska man klart gå och se den. Den var både läskig och sorglig. Niclas hoppade til såhäääääääär många gånger, och inte bara under filmen utan under reklamen också, haha! Nice var det iallafall!

Beskrivning av filmen (av SF), trailer finns att se där också...

1958 gräver en skola ner en tidskapsel, som eleverna får fylla med sina teckningar. Alla utom en elev. Hon fyller sitt papper med en tillsynes slumpartad siffersekvens.


Femtio år senare öppnar en grupp elever tidskapseln och hittar flickans mystiska anteckningar. Det blir Caleb som tar hand om anteckningarna, men det är Calebs far, professor Ted Myles som ser igenom mönstret och anar ett kodat meddelande om en mängd större olyckor, datumen för deras händelser och deras dödssiffror. Dessvärre hittar professorn även vad som ser ut som datum i den nära framtiden. Men hur ska han kunna varna allmänheten? Om vem ska han varna? Vem kommer någonsin att tro honom?


Skådespelare:

Rose Byrne, Nicholas Cage, m.fl.


Kommentarer
Postat av: Linnea

sjukt bra va den :D nice kväll <3 cya soooon :)

2009-05-16 @ 16:59:25
Postat av: JG

måste se den! Nicholas Cage äger!

2009-05-16 @ 17:13:32
Postat av: MenJagVetInte - Lite snyggare, lite bättre.

Det är försent nu för att vara med, men kanske kommer upp en till tävlingen Nästa vecka så :) då kan du nog kika in

2009-05-18 @ 16:42:27
URL: http://menjagvetinte.blogg.se/
Postat av: MenJagVetInte - Lite snyggare, lite bättre.

Jag har egentligen skit tunt hår, men har satt i löshår nu.. Så jag tupperar håret och använder en hel del spray för att få volym :)

2009-05-18 @ 16:43:53
URL: http://menjagvetinte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0