Jag är mer än mycket väl godkänd.

Hallå världen. Håll hårt i hatten nu, för här kommer en sjuk grej. Inte nog med att jag har Mvg i idrott, för jag ligger nämligen på Mvg i hemkunskap också! Det verkar som att jag har talang inom de kreativa och mer estetiska ämnena. Sjukt taskigt är ju då att jag bara skulle få G i bild, med tanke på att jag söker till estet bild och form, och fick 20/20 på mina bildprover. Ett snack med min bildlärare är vad jag behöver nu känner jag.

Ikväll, ja då är det valborg. Jag är taggad till tusen. Dessutom har jag typ inte träffat Hanna på hela året, så det ska bli skitkul. Vi ska sätta oss någonstans, i typ en öde skog med våra engångsgrillar och........ GRILLA! Korv och majskolvar ska jag köra på. Sjukt gott. Bara Mike får ta med sig iPodhögtalaren ...

Jag ber er åter igen att fortsötta rösta om vilka skor jag ska välja.


Zylbers smycken

Sveriges största nätbutik för smycken och accessoarer. Det bästa är att de är både snygga och billiga. Jag har själv redan beställt halsbandet på bilden till höger. Klicka på bilden så länkas du direkt till deras hemsida. Där kan du även läsa mer om hur det går till etc! :)

 Zylber.com   Zylber.com

Alla svarar på frågan i förra inlägget!

Jag har nyss kollat på "Flyga drake" med min mamma och dippat morötter ur en skål med vitlöksdipp. Flyga drake är bland de bättre filmerna jag någonsin har sett faktiskt. Sjukt djup är den, grät mer än en gång kan jag ju säga. Fast jag gråter ju åt allt, men struntsamma! Orkar inte rabbla upp storyn om vad filmen handlar om, men jag kan iallafall rekomendera den. Filmen är i alla fall baserad på en bok.

Jag har blivit sjuk! Eller jag vet inte om jag är sjuk, men något konstigt är det. Jag svettas när det är kallt, och fryser när det är varmt. Mina käkar krampar och jag blöder näsblod. Som grädde på moset har jag huvudvärk. Morsan tyckte att allt det här lät skitskumt så vi ringde till sjukvårdsupplysningen eller något sådant, och de sa att vi skulle uppsöka en läkare. Vadå läskigt? Så vi ska tydligen beställa tid imorgon.

Innan jag slutar skriva nu också så kan jag passa på och tipsa er alla om den nya loka-kollektionen. I den första "Likes Asia" så var "Himalaya high" min favorit. Men i den nya "Likes Passion" så kan jag lugnt tipsa om "stormy passion fruit". Den smakar ren passionsfrukt och är hur god som helst! Den med Jordgubb och Chili kan jag också tipsa om.

Jag är mycket väl godkänd.

Ni kommer aldrig att tro det, för jag tror det knappt själv! Jag har MVG i idrott. Och jag kommer typ med all säkerhet behålla det tills vi gått ut högstadiet om en månad. Jag som hade G förra terminen hoppar upp direkt till MVG, hur satsigt är inte det?

Efter skolan så drog jag, Mimmi och Frida till Täby Centrum. Mimmi hoppade av dock och åkte hem, men jag och Frida gick raka vägen mot..... Donken! Frida vågade inte beställa 2 cheeseburgare, så jag fick gå fram och beställa 4. När hon stack så gick jag runt i min ensmhet (Okej inte helt ensam, jag köpte en Piggelin) När Piggelinen inte längre var vid liv gick jag in till Din Sko och fick syn på två sjuuukt söta skor. Problemet är bara att jag har beslutsångest och måste bestämma mig innan helgen. Vilka ska jag välja?


Alla måste svara, för jag kan inte bestämma mig.

Tävling

Jag är med i en tävling hos http://lejoss.blogg.se . Där tävlar jag om att vinna en goodiebag med innehåll! Att vara med är gratis, och ju fler som joinar tävlingen, ju fler "goodiebagar" delar hon ut. Tävlingen avslutas den 3e maj. Läs mer på hennes blogg under inlägget som heter  "TÄVLING: Vinn en goodiebag med innehåll!"

Mys med Linnea i stan





Blixten får mig att se jätteblek ut, morr!

Jag hade sjukt tråkigt för bara någon timma sen. Så tråkigt att jag trodde att jag skulle börja skära mig med en spade. Något så tragiskt får inte ske, så jag gjorde något åt det! Jag laddade batteriet till min lilla digitalkamera och fotade de nya grejerna jag har investerat på senaste. Självklart blev det en del egobilder också, hehehe. Jag har fortfarande tråkigt, men håller mig iallafall sysselsatt.




1. En klänning från Zein för 498 kronor. Den går ner ungefär till knäna. Tyget är tunt och måste tvättas på kemtvätt. Den planerar jag att ha på skolavslutningen!

2. En lite längre T-shirt med luva och tryck. Inte särskillt speciell men sjukt mysig att ha på sig. 250 kronor från Haas.

3. Aaah! En av mina favoriter. En T-shirt med trycket "Don't hate me just because you ain't me" Tröjan är köpt i någon udda affär i Thailand och kostade ca 50 kronor!

4. Ett rosarutigt hårband från en accesoaraffär på MBK, kostade runt 15-20 kronor. Köpte två, fast den andra med burburrymönster.

5. En navelpiercing av kirurgisk stål. Lila sten med två lila hängande blommor och två hängande silverkedjor. Lite väl lång tycker jag själv, men eftersom den bara kostade 40 kronor så fick den joina min navel iallafall tillsammans med en guldig piercing med vita stenar uppe och nere.

6. Ett randigt linne/tröja från H&M för 98 kronor. Många bär inte randigt för att man tydligen ser tjock ut i det, SKJUT DOM! Randigt är grymt fint, speciellt när det är i världens alla färger, typ som regnbågen. Tyvärr är den här svartvit...

7. En till T-shirt med tryck som jag köpte i en random affär på MBK. På den står det "Beauty+Brains=Me".

8. Den här finns det ingen bild på, kanske för att det är en BH. Den är svart utan dekorativ, mest köpt som en BH man kan ha när man är sjuk eller ska sporta. Och juste, spännet sitter i fram, och inte i bak. Hur coolt är inte det? Jo tack, jag vet!

Nu ska jag fortsätta plugga lite franska, käka frukt och ladda upp inför Desperate Housewives som är ikväll klockan 21:00. Det får ni bara inte missa!


svart vs vitt

Bort med den gamla svarta, skruttiga och deprimerande designen. In med den här nya, enkla och ljusa istället. Vad tycker ni? Vilken Header var bäst? Den här, eller den förra?





Nu fick jag lust att måla någonting. Så vi hörs senare, och om teckningen blir bra så kommer den upp här på bloggen lite senare. Ha en underbar dag!


Bloggdesign

Jag hade tänkt designa min blogg så att den blir lie mera sommrig! Frågan är bara vilka färger jag ska ha, vilka bilder jag ska ha och om jag ska ändra så att menyn är till vänster.  Jag börjar jobba med en när jag kommer hem från skolan, så får vi se senare.

Franskaprov

Jag tror jag tar livet av mig.. Nu blev du allt glad va? Tyvärr så är det bara ett uttryck man säger när man är extremt trött och inte orkar göra det man måste göra. Så ledsen mina vänner, ni lär få stå ut med mig ett tag till. Tills jag verkligen dör på riktigt.

Ja, jag har blivit nyttig!

Jag fick en Kokosnöt av Molly idag. Men när jag kom hem och öppnade den, så visade det sig att den var rutten. Inte alls kul, jag som både var taggad och sugen på en kokosnöt just då.

För övrigt så har vi idag kollat på Trollkarlen från Os på Tibble teater. Snacka om kramp i arslet! Den var typ tre timmar lång, tur att det blev en 15 minuters paus där emellan. Alla köpte typ godis och sånt, men jag har ju blivit nyttig och käkar därför bara frukt, så för mig blev de en låda med Physalis och två plommon.

BTW, hur ska ni fyra eran Valborg? Själv ska jag vara med Mike, Hanna och Kalle. Det ser jag rysligt mycket fram emot. 

PEACE, bella.

Uppföljaren är här!

Det här är faktiskt mitt 100 inlägg, och det ska firas med den grymmaste nyheten någonsin. Alla minns väl den sjukt underbara serien "Vintergatan 5b" och "Tillbaka till Vintergatan" med Mira, Henrik, Glen och min favorit, PeoPeoPeoo! Den nya och sista uppföljaren kommer att heta "Vid Vintergatans slut." och kommer att sändas i SVT i början av 2010.

Vid Vintergatans slut handlar om den tolvåriga tjejen Billie och hennes mamma Mira. De befinner sig båda i varsin kris, på jobbet och i skolan, men också i sin gemensamma relation. Mira, som börjat förlora sin fantasifullhet, tycker att Billie är sur och krånglig. Billie, som hävdar rätten att vara udda, tycker att Mira blivit fyrkantig och tråkig. Billie har till och med börjat tvivla på att Mira verkligen har varit på äventyr i rymden i sin ungdom.

I rollerna har vi:
Billie - Fanny Ketter
Mira - Philoméne Grandin -
Peo och Kapten Zoom - Anders Linder
Pax - Sanna Persson Halapi -
Greven - Anders Jansson
Professorn - Eva Westerling
Lennartsson - André Wickström
Fifunkapten - Per-Axel Göres
Benke och Femman - Jonas Sykfont
Crona - Alexander Karim

Det betyder att Glen och Henrik inte kommer att vara med i de nya avsnitten. Morr, undrar om den då kommer bli lika bra. Jag ska iallafall följa vartenda avsnitt eftersom det här var mitt favoritprogram när jag var mindre, och så barnslig som jag är tror jag att ingen av dom som känner mig är direkt förvanad.

Glöm inte att det bor en rymdhjälte i varje människa, att det finns hopp om planeten Jorden, och att ALLT kan hända i rymden!

  

Boooyaah

Ni kommer aldrig tro det. Alla som känner mig säger att jag är tjock i hjärnan (men fortfarande smal och fin i kropppen liksom yeaaah!) men nu i morse fick jag en uppenbarelse! Om jag inte börjar träna mer, så kommer jag BLI fet. Så innan panikångesten väl är framme har jag bestämt mig för att börja cykla till skolan! Hur grymt är inte det? Dessutom är det grymt bra för miljön. 2 flugor i en smäll kan man säga! Huhuhu, ja kära vnner, nu får ni kalla mig Akilles istället, eller Herkules, för jag ska bli ett muskelberg! En riktig muskelknutte med världens grymmaste kondition. BEACH 09, jag tar er alla! (Iallafall tills farsan fixat moppen, heheh)


Pusspårey

Idag har jag varit med Mike och det här har vi gjort:

* Käkat Risifrutti
* Käkat Chips
* Spelat TVspel
* Ätit varsin Mac Chicken-meny.
* Hoppat studsmatta
* Tittat på "Du är vad du äter"
* Masserat
* Tagit lite halvnormala bilder
* konstaterat att jag har en spetsig rumpa!
* Presentutdelning!

Slå det om ni kan! Mikes present var fett cool. Ett halsband med en bricka som ser ut exakt som en dödsbricka, fast istället för massa text så är det en bild på oss och så står det "bella <3 Mike" under. Den är grymt häftig, går inte att beskriva. Tuppen!

Trött, så jag ska sova nu, har nationella imorgon, shiet har glömt tiden! Om jag kunde så skulle ja bjuda på en bild på Mike som vi tog idag där han har mittbena och ser ut som typ ett av Jehovas vittnen. Men det får bl en annan rätt charmig bild istället! Tillåt mig att presentera: Michael Fant i FEMMAN! Me löööve this pic! <3


hemma i Sverige igen

Hemma igen. För trött för att blogga, så jag hör av mig imorgon istället.
Nu ska jag sova i min underbara, mjuka, varma och sköna säng. Natti!

Gott nytt år Thailand!

Exakt så här glad såg man ut efter att ett 10tal grabbar kommer fram till en för att kleta massa gegga i fejjan på än. Men jag klarade mig från vattnet iallafall, höhö!





 5 meter senare fick man lite till, och även en gott nytt år puss av en random person!






Lunchpaus, även personalen bjöd på gegga! Torr än så länge...






...






I paraden, till min förvåning, kom MADDE. Hon bjöd oss på frukt :)






.. som visade sig vara en skitstor grapefruit.








 Sen putta mamma ihop mig med nån random kille som dansa runt på gatan. Observera mammas min i bakgrunden, höhöhö!





 Inte för att skryta, men jag blev typ bästis med borgmästaren, som presenterade mig för alla hans medlemmar i något jag inte kommer ihåg. Han bjöd mig på öl :)





 Han sa även att om vi någon gång skulle undra något eller få problem med polisen, så kunde vi vända oss till honom!





 Sen på kvällen såg vi honom på värstqa mördarstora affishen! niiiice

Sen är alla andra bilder likadana typ. Men det här va klart d skönaste nyåret jag har varit med om!

me gonna miss



Idag är det sista dagen i huset, imorgon åker vi till något ställe som heter typ Hua Hin, och i övermorgon så åker vi till Bankok. Jag kommer att sakna de här små liven som alltid var på stranden! Favorithunden är dock inte med på bilden. Måste ta ett kort på honom!

Mr. I don't know his name

Var och fixade mina naglar idag. Mitt emot "salongen" så vare ett 5tal grabbar som spela skithög musik och gjorde iordning en filmkvällgrej utomhus (pallar inte beskriva detaljerat) och en av dom gick över till salongen å försökte snacka med mej. Och han var så sjuuukt snygg. Inte nog med det, han hade piercing i ögonbrynet! Och inte nog med deeet, han bjöd mej på fest imorgon, så ja ska lätt dra dit, lilla kameran ska lätt med! Tyvärr, så vet jag inte vad han heter -.- Vi kan kalla grabben för typ Fido, sålänge!

  

Haha fråga inte om det vita i fejjan, det är en Thailändsk tradition som betyder tur och lycka. Thailändarna kletar på sånt på varandras kinder vid nyår (som dom firar nu alltså), det luktar mint, mmmm!

hallå hallå

Tjenispenis!
idag så har vi inte gjort någonting speciellt, bara slappat. Jag solade i poolen i typ 2 timmar idag så jag har blivit rätt brun, heheh. Vid solnedgången så åkte vi ner till stranden och åt middag vid en av de bättre havsresturangerna. Jag tog med mig systemkameran och fotade lite, inte helt satsigt, men betydligt bättre än vad lilla kameran! Om en vecka är jag hemma igen!


     

Önskebilden



Pappa i poolen, önskad av Madde!

jag fjällar som fisken!

Pappa och jag glömde kameran idag så har inga bilder. Idag så har vi bara tagit det lugnt, men jag gick ändå upp ganska tidigt, runt 9 kanske. Det första jag gjorde var att chilla i poolen. Runt 12-tiden så tog vi mopparna ner till en annan del av havet där de hade en jättebra och god resturang. De hade även värsta massagebehandligen och grejer, så för 25 svenska kronor unnade jag mig en timmes helkroppsmassage med olja. Fy fön va skönt det vad. När jag var klar så ville mami och ha massage så ja chilla på stranden och badade i havet under tiden. Juste, hittade en död krabba på stranden som var skiiiitstor, gullig som jag är, heheh, begravde jag den (a) !

BUHU, jag har börjat fjälla, och jag har inte ens kommit hem liksom. Jag blir nästan lite ledsen. btw, såg en ny svensk hottiepottie idag, men på avstånd så mooorrrr!

Jag saknar Aska, jättemycket!

Danny! :D <3

Helsjuk dag. Har inte haft såhär jävla kul på riktigt länge. Orkar inte berätta just nu för klockan e 2 på natten här, men förklarar och lägger upp bilder imorgon. Thailändarna är underbara!

aboo-ho-hahaha

Här kommer lite mer bilder från igår när vi vandrade upp för det jättestora berget. Det stora vattenfallet var högst upp och dit orkade vi inte gå, men vi fick bilder på dom som var mindre iaf.

  

Idag så har vi varit i en jättestor stad. Mami sa ju igår att det skulle vara ett stort köpcentrum där - LIAR! Istället vandrade vi UPP för 400 trappsteg som var skitbranta och jättehögt upp för ett berg till ett aptempel. Det var skitläskigt för aporna var typ aggresiva och attackerade en när man var nära dem eller inte gav dom en banan. Hade man en påse med mat så ryckte dom åt sig den så d gällde att hålla i sina saker. Ingen skugga på vägen upp för trapporna så man har fått en grym bränna. Svettigt säger jag bara.

vi har också åkt tåg idag. Usch, hoppas jag inte behöver göra det igen. Eftersom vi inte är på en turistort så tycker alla thailändare här att vi är skitintressanta, och om dom stirrar. Det är skitjobbigt, man kan typ inte titta åt ngt håll. Jag kan inte titta in i någons ögon om jag inte känner personen så jag titta mest ner i marken! Några kom och satte sig bredvid mig och började ta massa kort med mig i mitten bara helt random, utan att fråga eller något sånt, tacka gjorde dom inte heller. Kul att ses som ett föremål typ, haha! Och kul att vara med på deras släktbilder när dom tittar tillbaka på dom om några år.

Imorgon firar man nyår här nere (weird), det ska bli spännande! :)

Btw, höll på att svimma tidigare idag när vi kom ner från aptemplet. Mina ben skakade skitmycket så jag kunde tillslut inte hålla mig uppe. Tror jag druckit för lite vatten eller något, men det var sjukt läskigt iallafall. Fick också vänta på tåget hem i 2 timmar i värmen. Trodde jag skulle dö, haha! Men fick en liten tupplur på ca 5 minuter iallafall!

  

min näsa är bränd !!!

Sitter i soffan just nu och tittar på så ska det låta, haha. Mami och Papi har typ gått och lagt sig, vi har precis tittat på Arn 2. Den är fett sorglig, höhö. Idag har vi vandrat upp för ett skitstort berg med massa vattenfall. Det var massa konstiga ödlor, fjärilar ÖVERALLT och äckligast av allt, FISKAR! Vi köpte fiskmat innan vi börja 'vandra', och herre min gud vilken revolution det blev bland dom när man slängde ner lite.


Imorgon ska vi typ åka till nått stort köpcentrum. Mami sa att det finns massa kläder där, får hoppas att hon har rätt också. Isåfall är dom säkert mycket dyrare än dom här i byn, hehe. Hoppas iallafall att jag ska hitta något snyggt. Har inte sett den där snygge svenske killen igen (bajs), men såg en jeffla snygg polis och nån arbetare på ett flak.  

blixtar å dunder, trallallalala la

Heeeeeeeeeeej!
Dagen startade helt underbart. Gick upp vid 9 och låg i poolen till typ klockan 12. Att ligga där har blivit bland det bästa jag vet, usch, vill inte tänka tanken att det snart är över. Efter min tupplur på min flytmadrass gick vi ner till havet, sola och bada där, drack cola, singha och sånt. I havet var det varmare än vad det var i luften, och i luften så är det ca 35 grader. Det är ju bara S-J-U-K-T-! :P

bjuder på lite bilder från tidigare idag. svettig och bränd lite här och där, det är sånt man får bjuda på när man har det så bra som jag har det just nu ;)

  

MIKE !!! mami, papi och jag hälsar till din madre att hon ska krya på sig. Det där lät verkligen inte kul :s Hoppas vad det än är att det inte händer igen, vare sej det är farligt eller inte. Jag saknar dig jättemycket. Letar efter kort men dom säljer typ inga. Och även om jag skulle hitta ett så finns det inga frimärken här typ. Och om jag skulle hitta det så finns det inga brevlådor xD haha! I Bankok borde det ju finnas men räkna med att kortet kommer när jag har kommit hem då X)
Jag saknar dig jättemycket! Va sägeru om Gröna lund eller något liknande sånt?

Och JG, du och jag ska gå på bio sen!!! och oscar :)


Vi skulle egentligen åka till Hua Hin (?) nu, men det åskar för fullt så vi sitter å chillar här hemma istället. Det är rätt skönt när det regnar, luften blir liksom renare och lättare att andas in x)

PEACE, bella


Första klädinköpen

Full fart på moppen.. eller vänta nu, rättelse: 20 km/h, jag vänder min blick åt höger och får syn på ett litet tält typ, med massa små söta klänningar, toppar och dyl. tur att vi körde så långsamt, för annars kanske vi hade kört förbi det. Tacka min mamma som envisas med att köra långsamt eftersom hon tydligen inte kommer ihåg hur man ska bromsa (PUCKO :) <3) och för att hon vill hinna se sig omkring. Vi stannade i tältet i drygt en timma och kom ut med detta.


En lite halvskum t-shirt som jag från och med nu ska sova i. Det är en elefant på, och så står det >THAILAND "the land of smile".< Inte nog med det, elefanten är glittrig. Precis som jag och min personlighet. Det kändes så rätt!


Mamma säger att den är blå, men jag är fast besluten vid att den är lila! Den är lätt, bekväm och har perfekt passform. det sista jag vill är att skryta, heheh, men den är ju bara så lik mig. (beskrivningen alltså..) Båda dessa klädesplagg kostade 50 svenska kr st. Jag säger som han i köksreklamen för Kvick "hallelujah" eller ngt sånt.. (Min vad ser något mosad ut?)

  


Om 5 minuter från det att jag skriver det här just nu så slår klockan 00:00. Så jag kanske borde sova, eftersom vi ska upp tidigt imorgon och hoppa på ett tåg till en lite större by med ett lite större köpcentrum. Hoppas på ett riktigt kap! hehe.. Och juste, träffade världens snyyyggaste kille inne på Popshop (mataffären) idag och har var svensk, WOHOO! Och han bor nära mig, mohahahahhaha!! På tal om Popshop, om du köper deras egna öl, så kan du bli lika cool som grabben på bilden nedan.


JAG SAKNAR ER ALLA
peace, bella


vi sjunger bibabaloba

Holabandola!
Kom precis från poolen. klockan är typ 10 i 4 på eftermiddagen. Har bara legat på den uppblåsbara madrassen, druckit cola och chillat i bubbelpoolen. Fick sen syn på en jätteäcklig ödla. En Geckoödla tror mamma. Den gjorde armhävningar å typ fräste åt mig men jag smög mig fram och tog kort iallafall. Sen dess har jag sett typ 3 sånna ödlor.

I natt så har det spöregnat och åskat som faaan. Det var typ lite läskigt, hehhee. Nej men ärligt, åskan var precis över oss och det lät skithögt. När jag vakna så var det strömavbrott, men nu är allt chill. Det är lite grått på himlen men solen tar ändå. Har bränt mig på armarna så det svider och kliar jättemycket. ajajaj.

Nu hade vi tänkt ta mopparna (yeah, jag ska ha den rosa) ner till byn och käka, kolla omkring lite, kanske shoppa och så. Jag tror dock att jag sparar mina pengar till bankok!!! Ska också kolla nu om jag kan hitta några vykort att skicka till Matilda, Mike och Linnea.

MIKE, jag saknar dig bajsmycket! hur är det i enebyberg? :) När jag kommer hem så ska vi dra till Gröna Lund eller iallafall göra något annat skitkul. Jag blir fett taggad till att åka till Frankrike nu med dig i sommar, fan det ska bli skitskojj!! :D Och då ska vi ha värsta tävlingen, den som blir mest brun! ;D Jag ska sååå ta dig i det asså!

Minns inte om jag skrev det förut, men vi hittade massa hundvalpar under en trappa igår. Fy sjutton va söta dom va.

   
 

taskig hållning och knubbiga ben, det bjuder jag på :D

Gomorron

Nu är klockan 11:40 på morgonen. Solen skiner hur starkt som helst. Mami och papi ska gå till mataffären och handla med deras supercoola hyrda moppar (typ limegrön och chockrosa.) Jag funderar på om jag ska sätta mig och pressa vid poolen. Det kryllar av skitskumma djur här. Skitstora getingar som tydligen inte kan stickas. Spindlar kan krypa på väggarna. Fjärilar finns typ vart du än vänder blicken och ibland kan man se ödlor! Vi har ett eget bananträd på tomten, jippi! Fast dom är gröna så vi kommer inte hinna käka upp dom förns vi har åkt igen :/

JG, kan du hälsa Mike att jag har det jättebra och att jag saknar honom, och att han ska gå in på bloggen om han vill något. Saknar självklart dig också älskling! :)

Nu ska jag bada och pressa i solen. Som sagt, bilder kommer. Vi höres! Puuusss

  

Haha, hela jag ser ju lagom flummig ut, men whatevvaaahhh!!!

1a dagen

Flygresan är nog en av de värsta upplevelserna jag har varit med om. Jag har inte sovit någonting under dom här två dagarna och har druckit för lite vatten. Kom precis hem från en resturang som låg vid havet. Det är vildhundar överallt som stalkar en hela tiden. Man kan se krabbor på stranden, inte så trevligt. Folk rastar kossorna i koppel längs vägarna. Vi har dessutom vår egen buddha och en palm i huset, huhuhu..

Det är skitvarmt, klockan är runt halv 8 nu  (kvällen). Vi har fläktar i huset, vilket är jätteskönt. Min säng är skitstor och jag har även ett sminkbord med världens största spegel. Vi vet inte riktigt vart mataffären är än så vi lever på resturanger och godis. Det har regnat lite, tråkigt men det slutar snart. Det brukar regna 4 dagar i April och det här är den andra. Jag kommer lägga upp lite bilder senare. Nu ska jag sluta skriva för mamma och jag ska ta en kvällsdopp i poolen. Hör av mig senare.

btw, köpte parfymen "burburry brit" och "Prada fleur" samt en maskara från Chanel och en foundation från make-up store på Arlanda. OBS. Ingen ska smsa/ringa, för det kostar typ 20 kr för mig att ta emot allt. Skriv kommentarer här om ni vill fråga något eller så, jag kommer typ uppdratera så ofta jag kan. Det är sjukt nice att sitta ute på verandan och sola i soffan samtidigt som man kan va framför internet. Mike, Linnea Lindblad och Matilda kommer att få kort i brevlådan lite senare, jippi! 

PUSS TILL ER ALLA!

THAILAND FINALLY

NU DRAR JAG TILL ARLANDA. Mobilen är på fram tills de att jag går på gaten. Dom som vill kan smsa/ringa i typ 2-3 timmar till :) Kommer sakna er alla! SO LONG SUCKERS

haha, så rätt!

Du vet att du lever i 2009 när:

1. Varje gång du går på fest kan du dagen efter se bilder på dig på facebook mm.
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på flera år.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4. Du letar genom hela huset för att hitta fjärren till tvn istället för att trycka på en knapp på tvn.
6. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
7. Du läser listan flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjukt det egentligen är att sitta här och läsa den här listan.
9. Du var för att upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.

Till Madde

Min syster Madeleine står mig närmst av alla jag känner och någonsin känt. Det finns inte någon annan som ställer upp för mig på det sättet hon gör, och det finns inte någon annan jag litar på så mycket som jag litar på henne. Hon finns alltid nära mig när jag behöver henne, dessutom är hon snygg. (Kanske beror på att hon är släkt med MIG? hmm...) Madde ska aldrig få försvinna ur mitt liv, känn dig fast din tönt!

- Vem står dig närmast? Och varför?


zZzZzzz...

Aska har varit jätteseg hela förmiddagen. Försökte pigga upp henne med lite dragkamp men hon gav upp efter 10 sekunder. Hon har legat och sovit fram tills mami, papi och Madde kom hem. När dom kom piggnade hon till ett tag, men nu ligger hon och sover igen. Just nu snarkar hon, det är inte ofta hon snarkar så det är extra roligt att lyssna. Om man blundar så känns det som att mormor ligger bredvid en, haha! Hittade en jättegammal bild på henne där hon är runt 1-2 år. Jättefin är den, men bilden här på bloggen är lite suddig eftersom jag fotade den riktiga bilden med en glasskiva emellan. Hon är så vacker. Hon har runt 3 månader kvar. jag vill inte ....


Trolleri trollera ...



Min nya klänning, som egentligen är en kjol morsan tänkte slänga!

Ice Ice Baby







Alla foton är tagna och redigerade av mig, Isabelle Törnqvist af Ström.

Paris nya Fairy Dust

Jag åt nyss min första pinnglass för iår, Magnus strawberry white. Köpte också den senaste Vecko Revyn och Cosmopolitan. Fick tidningarna för att kunna underhålla mig själv på planet, fast jag har nästan läst ut båda reda nu..
 
I cosmopolitan fick man med en tester på Paris Hiltons nya parfym "Fairy Dust". Jag tycker inte om hennes parfymer så mycket, men den här gillade jag faktiskt. Den luktar väldigt mycket vanilj, en typisk kvällsparfym skulle jag vilja säga. Paris själv beskriver den såhär: "The scent is magical! It's delicate in the morning, sensual during the day and seductive in the evning. When I wear Fairy Dust, I feel as whimsical and free as a dazzling fairy." Doften ska representera kvinnans lekfullhet. Parfymen kostar runt 475 kronor (50 ml), men finns även som bodylotion för ca 275 kronor (100 ml).




Jag vill bli brunbrunbrun

Snart är jag på flyget ner till Thailand! Ska bli skönt att slippa Täby friskola Enhagen i en hel vecka! Jag ska bli brun. Så brun att folk kommer tro att jag är från något annat land. Det är mitt mål. Huhuhuuu!



Haha, hittade en bild från Frankrike. 1. Jag ser skitliten ut. 2. Kolla håret, huhuhu! det måste vara dagens! 3. Innan navelpiercingens tid! 4. Jag har ett rött streck på magen, sexigt va?
Puss på er, mamma älskar er! <3

Mest minnesvärda dagen på länge

Nu gick Mike, han kom igårkväll och slagga här. Vid träffades vid 6 och käkade på Kinaresturangen "New Hong Kong" i Täby. Alltid lika gott och alltid lika trevligt. Vi åt till en början med kinapinnar, eller iallafall försökte. Efter ett tag gick det faktiskt riktigt bra för min del iallafall (med lite fusk kanske, hjälpte till med fingrarna, men det räknas inte säger vi...) Till efterrätt åt vi friterad banan med sirap och glass. Supergott!
   
Kan någon förklara minen jag har på sista bilden? När vi käkat klart, betalat och kommit hem till mig så chillade vi lite framför datorn. Kollade i en gammal flyttkartong och hittade min kondomlåda med säkert 100 kondomer i, hehe. Varför snåla när dom var gratis? Vi kollade datumen på dom och slängde dom som gått ut/går ut i år, Och plötsligt så blev de bara 50 kvar. Eftersom jag inte har lika stor nytta av dom längre, gav jag dom till Mikeyboy. Man vill ju inte bli faster. Vi roade oss också med att blåsa upp dom. Bring back mellanstadietiderna!
 
Efter detta tittade vi på "Den bästa sommaren" och "Tsatsiki, morsan och polisen". Det tycker jag var lite passande eftersom jag kramade honom igår, Samuel Haus alltså OCH jag provinspelade en dialog med honom (söker en roll till tusen gånger starkare.) Jag har fortfarande inte släppt det, herre gud. Jag var så nervös så att mina läppar börja skaka!!! Men åter till det inlägget egentligen skall handla om, MIG (och Mike...) Efter båda filmerna var vi inte lite trötta, så vi gick och la oss.
  
På morgonen frog vi oss hur länge som helst. Vi sa typ i 4 timmar att "nu går vi upp", 5 minuter senare så somnade båda om. Mike tog upp hela sängen med sin feta rumpa!!! Jag låg typ tryckt mot väggen och fick nackspärr+jag hade inget täcke -.- Men du är förlåten min sockerpulla! När vi väl gick upp tog vi en "promenad", dvs vi gick upp på tomten och började gunga. Min gunga gick sönder så jag trilla ner i det blöta gräset, Mike beskrev det som ett plask om jag minns rätt. När vi kom in lagade vi Pannkakor och kollade på Sex and the Cityfilmen.
   
Btw, Linnea tog ett till hål i örat på mig igår, det blev grymt! Utan is eller någonting, nål och potatis och ett örhänge så vare gjort liksom. Om jag var duktig, varken skrek eller skaka, olikt mig. Hmm.
Slut.

Gårdagens grymmaste händelse: SAMUEL HAUS FFS!
Dagens grymmaste händelse:
Mitt plask från gugan ....

Idag ska jag börja packa till Thailand, jag är sjukt taggad!

<3

Imorgon ska det bli den absolut bästa dagen på skitlänge! ;D



Bästa vännen man kan ha, helt klart!
Bella <3 Mike

Fråga till alla killar och tjejer

Vi säger att du är tillsammans med världens gulligaste tjej, och det har varit ni ett bra tag. Sedan berättar tjejen att hon har varit otrogen, med en annan kille under en längre tid men är beredd att säga upp deras förhållande för att satsa på erat. Tänk er sedan istället att hon fortfarande varit otrogen under en längre tid, fast med en tjej. Skulle ni ta situationen lika allvarligt? Skulle ni förlåta det lättare, och varför?

TJEJER, vänd på historien så blir den riktad mot er. De som inte svarar på den här frågan gillar att peta en get i rumpan samtidigt som dom kokar maskar på spik.

Det är viktigt att så många som möjligt svarar, för det här är en del av en undersökning.


flowerpower


______________________________________________________________________


2 bilder jag fotade sommar 07 eller 08.
Foto: Isabelle Törnqvist af Ström.

dikt

Idag på svenskan så skulle vi skriva en dikt, så jag skrev en till Aska.

Jag vill inte tänka
att jag dig ska mista
att denna sommar,
ska bli din sista
Att veta att du ska dö
Att du sett din sista snö
Att inte veta när det ska ske
Jo tack, man får önska och be
Jag älskar dig
och vill ha dig kvar
för ibland så är du
den enda jag har
Aska.




Cancern har gått ett steg till enligt mamma, hon börjar tappa päls och får kala fläckar.

RSS 2.0