Shobre

 



hoppsidoppsi

Jag har precis vaknat och väntar på att min syster ska komma hem så hon kan hjälpa mig med att plugga. Usch, ska bli tråkigt att plugga men kul att träffa henne. Ikväll så kommer båda Linneorna hit om jag har fattat det rätt. Brorsan har hyrt en film åt oss "in her shoes". Jag har sett det förut, tycker den är helt okej! Ingen höjdare kanske. Glömde sminka av mig igår så jag känenr mig jätteäcklig. Ska nog ta en dusch nu, C I A O !

Jag saknar Mike


Bara så ni vet

Idag ska jag vara med Matilda Laine och Jonte Cumlin! :-)

Chillkväll

Ännu en sen natt. Jag har ägnat i princip hela kvällen åt att bara ta det lugnt. När jag och Pappa var och handlade tidigare idag så köpte jag en stor burk med fotsalt från Ava, som jag invigde för bara några timmar sedan. Jag köpte även en 150 ml flaska med babyolja från Barnängen som jag och Matilda ska massera med imorgon. Efter fotbadet kollade jag på slutet av Hannibal (SKITäcklig!), sedan vart det sex and the city och 2 avsnitt utav 2½ men. Jag är en sådan där person som alltid måste äta något när jag tittar på TV, så jag poppade en påse popcorn och kokade lite Te.

Nu börjar jag känna mig lite trött så jag tror nog att jag iallafall ska försöka sova. Ifall inte det skulle funka så får jag tvinga mig till och sova helt enkelt. Easypeasy! Vi hörs lite senare.

HA DET BRA !
bella


veterinärbesök

Linnea Stierna kom hem till mig igårkväll och vi la oss vid halv 5. Vi hade lite utav en spa-kväll. Bastade, masserade i typ 45 minuter var, gjorde en dans till rosa pantern, drack te och kollade på Juno. Nu sitter jag här i min säng helt själv eftersom hon drog för runt 10 minuter sedan (hon skulle in till stan för att möta sin syrra ..).

Idag så ska jag och mamma på veterinärbesök med Aska. Hon ska få ta bort stygnen och få sluta använda sin tratt, som hon fortfarande inte lärt sig att hantera, haha. Allting kommer säkert att gå jättebra! Efter det så ska jag och mamma käka lunch tillsammans på indiska resturangen vid Enebytorg. Muuums!


Glöm inte heller att idag är det Fettisdagen! Själv är jag inte så jättetaggad på Semla just nu. Det får bli lite senare ikväll isåfall. Jag har redan tjuvstartat med 5 semlor redan i Januari!

Alla som ser det här tycker jag kan ta tiden till sig och svara på frågan
H u r   m å r   d u   i d a g  ?

You sexy thing

K u n g l i g  l å t  s ä g e r  j a g  b a r a !



Av: Hot Chocolate

ingen rubrik idag, tyvärr!

Vill du ha fler besökare? Gå då in på http://www.viraltrafik.se/?isabelletafs .
Länken skickar dig vidare till hemsidan där du registrerar dig. Information om hur det hela går till mm. står klart och tydligt direkt när sidan öppnas. Detta är såklart helt frivilligt, men jag som medlem där kan garantera att det faktiskt fungerar, sakta med säkert! Allt är gratis, det ända som krävs är ungefär 1 minut av ditt liv.

För övrigt så har jag idag trräffat Frida i ungefär 50 minuter. Vi satt vis stationen och bara chilla. Vi hade lite olika åsikter om vad dom sjunger i låten "Roses" med Outkast.. Är det "roses really smell poo" eller "roses really smell like boo" ? Vi slog iallafall vad om det. Förloren måste bjuda den andra på en Geisha från Lidl, om båda har rätt (dvs båda alternativen står på google) så delar vi på Geishan och betalar 5 kr var!

Bilder från idag kommer dyka upp här under lite senare när jag orkat lägga in dom. Nu ska jag bara chilla, kolla in andras bloggar och kolla på olika klipp på Youtube. Glöm in att bli medlem på sidan jag tipsade om ovan, den funkar mina vänner!

PEACE, bella

Heath Hefner?

Imorse så skulle jag berätta för mamma vem som vann i kategorin "bästa manilga biroll" (Oscarsgalan). Tyvärr råkade jag blanda ihop Heath Ledger med Hugh Hefner så ja ba "Hugh Hefner vann". Jag fattade inte att jag hade sagt fel så mamma börja tjaffsa om att det kanske var hugh Grant jag menade. När jag väl kom på att jag hade sagt fel hade morsan gått iväg. Haha, ni kanske inte tyckte det var kul, men jag höll på å garva sönder när jag kom på det!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Frida kommer komma förbi lite senare för att låna min plattång. Kommer troligtvis snart ta en promenad med hunden och fota lite. Efter det ska jag installera adobe photoshop elements 5.0 som inte blev av igår. Vad ska ni göra idag/ikväll?

PEACE, bella


Tilltugg och champagne

D e n  ä r  g a m m a l ,  m e n  m a n  t r ö t t n a r  a l d r i g !



Lovely

"Hon verkar lite Kinki"

Varje söndag tittar jag och Linnea på Beck tillsammans. Den här gången var vi hos mig, så nästa gång blir hos henne. Varje söndag har vi också även ett tema som bestämmer hur vi ska klä oss. För varje klädesplagg som stämmer in på temat får man ett poäng. Och den som får mest poäng vinner helt enkelt. Ikväll var söndagstemat randigt.


Såhär blev veckans resultat: 

 7 poäng
 5 poäng

Ganska tydligt att jag vann. Hehe. Men nästa gång tar du ju igen Linnea, eller hur? ;) Ni andra borde också testa på det här, det är faktikst riktigt roligt! Plus att man får ett gott skratt när man ser varandra, och det är alltid kul! Förutom allt det här så har vi roat oss med att kolla på "problem i paradiset", käkat det Linnea kallar fruktsallad (hela frukter som inte ens blandas ihop...) och som sagt tittat på Beck. Dagen avsnitt tycker jag var ganska bra, förutom att man kom på vem det var ganska tidigt. Tycker det är bäst när det kommer som en chock liksom.



PEACE, bella

hmm

Mamma säger att Aska inte kommer klara sommaren.

 
I'm in desperate need of uppmuntran.

Alla som ser det här tycker jag kan offra lite av sin
tid åt att svara på frågan: Vad ska ni göra ikväll?
 

voff, gnägg, nöff, pip, bröd med korv

Nu har jag varit ute på promenad med Aska, här kommer bilderna!

      

  
  
  

      

Päronsoda är gott!

Gomorgon! Jag gick upp för kanske en kvart sedan, tog på mig kläder, käka 'frukost', borstade tänderna. Nu sitter jag här i sängen igen, skulle kunna göra nästan allt bara jag fick somna om, men papi tvingar mig att ta en promenad med Aska. Är inte särskillt taggad på att gå ut i snöstormen, speciellt inte nu när jag knappt har vaknat, Igår så fick jag med mig Adobe photoshop Elements 5.0 från Linnea som jag hade tänkt installera efter promenaden med Aska. Just nu har jag 3.0, men kände för att uppdratera mig lite. Linnea kommer ju komma senare idag för att kolla på Beck, så hon kan ju lära mig det jag inte fattar när hon väl är här. Det är så otroooligt jobbigt att beskriva sånna här saker via msn/telefon tycker jag. Dessutom är det lättare att förstå när folk visar.


Jag behvöer fortfarande fotoinspiration. Så har du något tips, kommentera dåå! Och kommentera gärna inte något som någon annan redan har skrivit. Jag lever just nu på att fota typ växter inomhus, kläder, kompisar, störda föremål i huset och sånna skittråkiga saker. Fan asså det är så mycket roligare att fota på sommaren tycker jag. Man fryser fingrarna av sig om man ska ge sig ut och fota. Nej usch, sånt gillar jag inte!


Bilden är fotad av mig men redigerad av Matilda. Den är riktigt äcklig, men jag gillar den ändå på något sätt. Kanske för att den är så udda. Jag gillar fula bilder, Det är mycket roligare att kolla på sånna bilder än på helt perfekta, arrangerade mördarbilder.

Nu ska jag ut och vandra, tar med mig kameran och fotar Aska. Blir det bra bilder kommer dom  upp på bloggen. Tjingtjong!


Bosse is right

Ikväll åkte jag hem till Linnea för att kolla på Wallander-fotografen. Lika mysigt som alltid när man är hemma hos henne och kollat på film. Imorgon kommer hon hem till mig för att titta på Beck. Vet dock inte vilket avsnitt som visas. Ska gå nog sova nu, och inte vakna på riktigt länge. Jag behöver verkligen sova ut. Här kommer lite bilder från det som just nu egentligen är igårkväll. Ha det underbart allihopa!

     
   

PACE, bella


FOTOINSPIRATION, TACK!

Jag har en sån sjukt stor lust att fota, men jag har absolut noll inspiration.
H J Ä L P  M I G !

H&Ms foundation

Hemma från badet igen. Sitter här i min ensamhet med mitt godis och dricker läsk. Brun är jag nu också, iallafall brunare än innan. Tänker inte lägga upp någon bild, eftersom jag ser ut som en uppsprättad padda just nu. Lägger kanske upp någon bild lite senare ifall den blir bra. Men för att ni ska få en liten aning om hur brun jag blev, hehe, så kan jag ju tala om att min foundation som jag har på alla andra bilder, är för ljus!
På den här bilden så är min foundation nästan lite för mörk, så man kan ju inte säga att jag inte blivit brunare. Och ja, jag vet att jag ser ut som ett mumintroll!

Dagens upptäckt! Jag har idag, för första gången i mitt liv, testat H&Ms foundation. Finns det någon äckligare? Den torkar innan man ens smetat ut den. Den är inte matt, utan lägger sej som en kladdig hinna på huden, dessutom svider den! Inte värd att lägga pengar på tycker jag.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska ringa Frida och kolla om hon vill komma hit! Hörs senare, ciao!

PEACE, bella

Goodmorning sunshine!

Haha. Nyss så drömde jag att jag klappade min hund, men jag vaknar av att jag ligger och typ smeker Matilda i sömnen. Så sjukt klockrent! Matilda sover fortfarande, vilket är ganska jobbigt eftersom hon snarkar! Nu är det tredje gången jag nämner det, men idag så ska vi sola solarium och bli riktigt bruna! Eller jaa, lite ialalfall. JG vill gå på bio med mig, men jag har inte råd, och kanske inte ens tid, tråkigt, för jag har inte träffat grabben på femtioelva år!

Dags för Poweryoga! Efter det ska vi laga pannkakor, sen for vi mot badhuset.
Hoppas ni får en underbar dag idag så kanske vi hörs senare!

PEACE, bella


Första kvällen på lovet, jippi!

Tjillevippen!
Just nu sittligger (nån sorts blandning) jag och Matilda i sängen och bara tar det lugnt. Kollar igenom bilderna som tagits under kvällen och är bara allmänt sega. Ikväll så har vi varit hemma hos mig, chillat framför datorn, tagit en kvällspromenad, spelat "Twister" och tittat på hjälp! Linnea Lindblad var här också men hon drog runt halv 12. Matilda har även snackat i telefon en hel del under kvällen, haha! ;)

Imorgon, som jag nämnde tidigare, ska jag och Matilda sola solarium. Då får jag inviga min nya bikini, jippi!
Tack för alla som besökt och kommenterat idag, sånt är alltid kuul! Här kommer bilderna från kvällen;

  
  till Bella   
  



Nu ska jag och Matilda sova som grisar! (Matilda har typ redan börjat ....)
PEACE, bella

Jag är tuufff!

Kom tillbaka från skolan nyss. Det första jag gjorde var att sätta mig framför datorn för att kolla bloggen samt mejlen. Jag blev typ överlycklig! Först så har Knappen och Hakim kommenterat föregående inlägg! Sen så har jag också fått ett mejl från Hakim! Hehe, råkade blanda ihop Knappen och Hakim. Sjuukt pinsamt egentligen, men samtidigt fett coolt. Jag är inte lite stolt! Och fram för allt mallig!

Nu ska jag göra mig fin eftersom jag ska på 80-årskalas! Mormor Alice fyller år och det firas med världens party i hennes lilla lya i Enebyberg. Linnea Lindblad kommer dit också. Senare ikväll kommer Matilda hem till mig. Vi 3 ska umgås och ha riktigt mysigt. Matilda ska till och med sova här. Imorgon hade hon och jag tänkt sola solarium. niiice

PEACE, bella

NRJ wake up call

Godmorgon!
Usch, jag vaknade klockan sex av att Aska skakat av sig sig tratt och börjar slicka mig i annsiktet. När jag vänder mig om börjar hon buffa med nosen i ryggen på mig. Efter det gick jag upp och tvättade annsiktet och satte på datorn, men det gick inte att logga in på blogg.se! Jag fick typ damp ett tag. Men nu fungerar det iallafall.

Sitter just nu och lyssnar på NRJmorgon med Knappen och Hakim, snart är det wake up call ! :-D
Ska väl ta en snabb dusch snart och sedan börja klä på mig och så inför skolan. Efter klockan ett idag är det sportlov. Faaaaaaaaan (ursäkta mig!) vad skönt! Vad ska ni göra på lovet? :-) Själv ska jag tillbringa all min lediga tid hemma i gråa Enebyberg/Täby, umgås med kompisarna och familjen.



Nu är det NRJ wake up call
:-D (Hakim har sagt att han ringer från ngt musikföretag och uppger ett falskt namn. Han säger till tjejen som de ringt till att hon ska få vara förband till Madonna. Hon typ dör i telefonen av typ glädje!)



Hakim - Grejen är bara att du måste göra det här, naken.. på scenen alltså...
Tjejen - Jaha, aah mend et är helt okej!
Hakim - Skulle du vilja ha en brasiliansk vaxning? vi står för kostnaden!
Tjejen - Jaa varför inte?
 - Hakim och Knappen avslöjar att hon blivit lurad -
Hakim - hahah, vi lurade ju inte dig, du gick ju med på det hahah!
Tjejen - nakenheten kanske jag inte va så sugen på...
Hakim - Men du gick med på det!
Tjejen - ah men vafaan..

Guuud jag älskar dom! Kom ihåg att den 3e mars fyller dom 1 år! :)
Oj vad tiden går! Tur att jag har sovmorgon till kvart över 9! Bara 3 lektioner idag. naaajs.

PEACE, bella

That's what friends are for

T i l l   a l l a   d o m   s o m   ä r   v a k n a   o c h   i n t e   h a r   n å g o t  
b ä t t r e   f ö r   s i g ;




That's what friends are for
by Dionne Warwick

Bella goes fat?

För att ha varit sjuk så har det hänt ganska mycket den här kvällen! Mamma och Pappa försöker få mig att erkänna att jag är gravid (???), vilket jag absolut inte är. Dom har nog bara fått för sig det för att jag mått illa ett tag nu. Ganska irriterande att dom inte tror mig, för om det skulle vara så att jag skulle bli gravid är det mina föräldrar jag först nog skulle vända mig till! I alla fall, Simon kom över med godiset jag snackade om tidigare. Det blev ganska mycket mer än vad jag förväntade mig...

2 st 1,5 liters päronsoda
3 påsar smörpopcorn
3 påsar saltadepopcorn
1 påse OLW sourcream & onion chips
1 påse lättsaltade chips
1 'låda' med kakor som har sånna där chokladbitar i sig
1 påskägg med allahjärtansdaghjärtan
1 ask med allahjärtansdaghjärtan
4 kitkat
1 center
1 red bull
1 marabou apelsin, krokant

Haha gissa om jag kommer bli fet efter allt det här. Men sån tur var, efter det att Simon gått, kom Frida för att hämta min plattång hon ville låna. Hon hjälpte mig med att både äta och drick upp lite. Vi satt å snackade lite, kollade in folks bloggar, testeade bikiniunderdelar ;) haha, jaa lite sånna saker. tjejsaker alltså.
Efter det tittade jag lite på TV med min pappa, och käkade godis såklart!


Det här blir nog sista blogginlägget för idag. Ni som känner mig vet att jag säkert kommer sitta framför msn till iallafall klockan 12!

PEACE, bella


Inköp

Köpte lite nya grejer för några dagar sedan men har inte haft tid att visa upp grejorna här på bloggen. Förutom de grejer som syns på bilden köpte även en rutig tjocktröja från H&M, Ett vitt linne med blå spetskanter från H&M, ett ekologiskt linne från H&M, en svart sportBH från H&M, strumpor (hehe) i olika färger från H&M, Jeansleggings från Gina Tricot och ett par vanliga gråa tights.


Sjalen är från Gina Tricot, köpt på rea, bara 20 kr!
Väskan är från Gina Tricot, 249 kr
Bikinin (som på bilden tyvärr itne sitter på mig) är från H&M, öd: 129 kr. Ud: 98 kr
"flower leggings" från Gina Tricot, 179 kr

PEACE, bella

Knut hit och Knut dit

Tjabba tjena hallå!

Just nu sitter jag i sängen och bara tar det lugnt. Aska ligger bredvid på golvet och sover. Hon rycker jättemycket i tassarna och skäller i sömnen. Det är rätt underhållande att kolla på, haha. Idag så hade jag tänkt skriva klart uppsatsen om min nobelpristagare som jag inte ens kommer ihåg namnet på. Jag är ganska säker på att han heter Knut, men det finns bara en nobelpristagare i litteratur som heter Knut men hans efternamn (Hamsun) känner jag inte igen någonstans. Misslyckat om jag skulle skriva om fel person, fast jag skulle säkert få redovisa iallafall. Jag ska iallafall börja skriva på uppsatsen, sen kanske det blir en liten paus då jag hade tänkt gå upp och baka någonting. Jag tror det blir en kladd/chokladkaka isåfall. Ikväll kommer Simon hit lite snabbt för å ge mig lite tröstgodis. Tack för det hjärtat!

N U   S K  A   J A G   K I L A !
PEACE, bella


ny design

Herre min gud. Jag har suttit med den här nya 'designen' typ hela kvällen fram tills nu. Gissa om jag är trött. Men jag är fortfarande inte helt nöjd. Det är någonting jag stör mig på som fan (ursäkta mig!) men jag kan inte komma på vad det är. Vad tycker ni? Alla med en åsikt måste kommentera för jag behöver h j ä l p !
Nu ska jag ta och dricka ett glas med iskallt vatten. Efter det blir det bums i säng! (bums.. kan man säga så? hmm)

G o d n a t t   a l l a   s o m   ä r   v a k n a   <3

Bilder från bowlingen

  
  
Hoppas det var okej att jag kopierade bilderna Moa :)

Psykologen Lina har talat!

Idag har jag ägnat all tid åt mig själv. Har duschat, bastat, stekt pannkakor, tittat på Notting Hill och bara tagit det lugnt. Visst har jag haft en skön dag, men jag har ändå taskigt samvete för att jag inte fått någonting gjort. Det är liksom nu man egentligen har chansen till att städa, plugga och andra sånna saker. Just nu sitter jag och lyssnar på "when you say nothing at all" med Ronan Keating. Helt underbar låt. Usch, jag känner att jag börjar bli lite febrig. Typiskt mig nu när lovet börjar. Idag har jag druckit minst 8 glas med vatten. Helt sjukt.
    
För övrigt vill jag bara meddela att psykologen Lina har talat. Inte nog med det, hon beskrev även Täby friskola Enhagen;


lina säger (19:27):

hahah hej o välkommna till enghagen här känner alla pluggisbarn alla och rykten sprids på 10 min

lina säger (19:27):

15 för de som är sega


Kunde inte sagt det bättre själv!

PEACE, bella


Rubrik

Godmorgon folket. Eller snarare godeftermiddag. Jag har sovit sen kl. 15:00 igår eftermiddag till nu, och ändå så är jag fortfarande jättetrött. Sitter och lyssnar på lite halvlugn musik och kliar Aska på dom ställen hon inte kommer åt själv (såklart pga av sin förbannade tratt!)  Funtar på om man ska steka lite pannkakor och titta på en mysig film. Innan d så ska jag iallafall ta en varm dusch och skölja bort svullnaden runt ögonen. Har inte lipat såhär mycket sen senast jag blev dumpad. Usch, inte kul någonstans. Beskedet om att Askas cancer inte gick att bota igår fick mig verkligen att gå under.

Duschen ropar! Hoppas alla får en underbar dag idag.
PEACE, bella

Bajs

                                                   Askas tumörer är aggressiva.
   
  
   

                                        Din sista tid ska jag göra till den bästa

Igår och idag

Igår var jag i skolan som alla andra normala barn.
Sen drog jag och Matilda hem till mig för att plugga lite
SO. Det gick faktiskt riktigt bra! Sen vare ajöss med
henne, på med ytterkläderna och hem till Fredrik!
Vi bara chilla typ, kolla på film, käka mat och spelade
kort. Jag vann 5 av 5 gånger hehehehe. Fast tydligen
så 'fuskade' jag en gång så egentligen blev det ju
4-1 ;) Puss på dej ninen min! <3

Idag så har jag också varit i skolan. huhuhu!
Nu sitter jag hemma med hunden och chillar. Lyssnar
på musik. Pluggar lite Franska då och då. Vet inte
riktigt vad jag ska göra idag. Har varit ganska deppig
idag. huh? håller jag kanske  på att bli emo?! rädda mig!

Skriver mer sen. ALLA lyssnar på låten i förra inlägget.
Världens finaste låt. Den skall jag dö till!

PEACE, bella

Why don't you love me

Världens finaste låt. Med världens finaste text.
Skit i videon och lyssna på låten. Man gråter typ!



Why am I lonely you're sitting right here
Why am I talking, it's like I'm talking to the air
What am I looking for that just isn't there
Why am I angry, how'd it get so bad
And why am I missing what we never really had

Why don't you love me the way I love you
Why don't you feel things as deep as I do
We've got a fundamental difference in matters of emotion
But I need to feel you need me like a river needs an ocean
Baby why don't you love me

Who am I kidding baby it wasn't meant to be
But you wanted a believer and I needed to believe
For every wall you built around you I learned a brand new way to climb
And if I could've been your angel I would've found a way to fly

Why don't you love me the way I love you
Why don't you feel things as deep as I do
We've got a fundamental difference in matters of emotion
But I need to feel you need me like a river needs an ocean
Baby why don't you love me

I don't understand you what's it take to make you cry
And if leaving you don't break you then baby what's it matter why
Why don't you love me the way I love you
Why don't you feel things as deep as I do
We've got a fundamental difference in matters of emotion
But I need to feel you need me like a river needs an ocean
Baby why don't you love me

By Amanda Marshall

Simma lugnt

Typiskt min otur. Min mobil har varit borta typ halva dagen.
Letade överallt typ men kunde inte hitta den. När jag kom
hem från Linnea skulle jag gå på toaletten, men jag hann
knappt dra ner byxorna förens d lät 'plums' i toaletten.
Och gissa vad som ligger där? MIN MOBIL! 
Om jag fick panik. Nu ligger den på tork och får tydligen
inte användas på drygt 4 dagar. Så jag lever med min
gamla samsung.



Nu ska jag ladda in bilderna från kvällen i datorn.
Dom kommer fyka upp i föregående inlägg! :)

PEACE, bella

16,1

Kära bloggläsare, hoppas ni har det bra, för det har jag!
Sitter hemma hos Linnea och tittar på Beck,. Nu när det är
såndär lång nyhetspaus passar jag på att skriva ett blogg-
inlägg. Linnea envisas med att lösas en c-uppgift i matteboken.

Linnea just nu;
Jag tror jag löst den, fan va jag e bra då! Jag tror jag har det!!!
*rabblar upp massa mattetal*  NEEEEEEEJ!!!! *rabblar upp 
nån skitlång matematisk anldening till att d va en decimal fel,
kastar sig på marken och dampar* 
 
hehehe.

   <- mitt i en tugga
  
  
    <-pedofilblicken
Söndagstemat är "lodis".

Godmorgon på dig också!

Gud vilken seg dag. Jag har verkligen inte fått någonting gjort alls.
Vaknade runt 11tiden av att Aska rev ner halva mitt rum med sin
tratt. Hon har haft den i över en vecka nu men har fortfarande inte
lärt sig hantera den. Jag är så stolt över henne! Hon har precis
lika låg IQ som alla oss andra i familjen. Det skulle kännas kännas
så konstigt om man hade en hund som var smartare än en själv.
Och ni som känner mig vet ju att jag är varken smart lr smidig!
Man kan sammanfatta det som hitills hänt under dagen med hjälp
utav en ........ PUNKTLISTA!

* Vaknat!!!
* Tittat lite på hopkins och en skitskum film
* Snackat lite kort med Heres i telefon
* Tecknat
* Gjort eget oboypulver med kakao och vaniljsocker, don't try at home!
smakar skit och ville typ inte blanda ut sig med mjölken :S
* Städat, iallafall lite.

Lite har jag ju gjort iallafall! Nej nu ska ja fortsätta städa och sen knalla
in i duschen. Man vill ju inte vara äcklig när man träffar Linnea direkt.
Kungarnas kung (jag har fortfarande mest makt och står högst!!!)
Vi ska kolla på Beck-gamen och bara ta det lugnt! Ska bli både kul och
mysigt. Ha det så jättebra så hörs vi förhoppningsvis igen lite senare
ikväll! Om Linnea går med på det kan ni också räkna med bilder!

  
                                       Gamla goda tider, eller hur vännen ? ;D
PEACE, bella

Glad alla hjärtans dag

Tack så mycket Mike för rosen <3
Och tack Niklas för rosorna <3

 

Jag och mina nya grejor!

Lite av de jag köpte idaaaaag! De kosta fett mycket, men jag är ju så rik,
så de va nemas problemas. och skulle jag sakna pengar så äre ju bara
att be farsan så är d problemet ur vägen. puuuuss !!!!

 Jag i min splitternya tröja från H&M. FETT CHIC!
 Jag visste inte alls om att den togs, daah! *fniss*
 Jag som står på tårna. Olympisk mästare i balett! :)
 Observera mitt coola peacemixtecken !
 :D
 Min typiska look, fränt eller vad tycker du ? ;D
 sexy mama kom på besök!

Som ni ser har min kväll varit fylld av nya upplevelser och äventyr!
Tyvärr tänker jag inte skriva om den eftersom det skulle ta alldeles
för lång tid. I mitt liv händer det ju så sjuuuukt mycket att allting går
faktiskt inte att ha med. Det måste ni ju faktiskt fatta själva!

PEACE, bella

korv med mos

Jag har ägnat alldeles för lite tid åt mig själv de senaste kvällarna.
Hade tänkt pysa iväg från datorn nu och bara ta det lugnt nu i en
timme och sen gå och lägga mig. Ska nog först sminka av mig,
allt ska bort. Sen ska jag upp och ta mig en nattmacka eller något,
hehe.. Efter det ska jag nog umgås lite med mami och papi tills
det slutligen är dags att borsta tänderna (med min splitter nya
sensodyne!!! d e värsta märkestandkrämen typ och den smakar
skiiitgott!) och hoppa i säng. Spännande va?

PEACE, bella

Tjejkvällen söndagen den 7/2

I lördags så hade jag en tjejkväll, men eftersom jag inte hade skapat
denna mästerliga blogg då så får jag allt ta och lägga ut lite bilder från
den kvällen nu! Dags för en punktlista känner jag!
Vad vi gjorde:
* Åt på pizzeria Fantasia (reklam, underbara pizzor, ät där!)
* Flumma runt i mitt rosa rum! :)
* Tittade på Luftslottet
* Spelade guitarhero
* Tjocka oss med tjocktjock!
Hmpff, vi glömde basta. Men det får bli nästa gång! Något att
längta efter liksom!

Nej nu känner jag hur det knyter sig i magen på mig. Jag måste äta!
Hoppas för allt i världen att det blir något gott, annars blir jag lite småsur
och det är aldrig kul!

PEACE, bella

  
 
  
 

Shame on me!

Förlåt, det är många som varit på mig
att fler bilder på bloggen ska vara på moi.
Jag ska göra allt jag kan för att bättra mig.
Som ett tecken på att jag verkligen bryr
mig tänkte jag lägga upp en här och nu.
Jag är älskad och jag är snygg. Tack, jag vet!

Snygg, bäst, gullig, underbar, vacker, stilig, frän. Det är jag till punkt & prickar!

PEACE, bella


Punktlistor . . .

Idag har jag:
*Badat på tibblebadet med Frida, Moa och Tiddi.
*Bowlat med Frida, Moa och Tiddi
*köpt en sjal på Gina Tricot
*Testade "cassis" för första gången (läkerol)
och loka med smak av granatäpple. Går att rekomendera!
*Käkade en ovanligt liten meny på donken för att vara mig.
*Träffat Klamydiamannen och slaskfittan
*Tittat på Aristocats med Niklas och Matilda
*Gått ut med Aska

Det är sjukt hur mycket skönare det är att göra punktlista
på allt man gjort under dagen istället för att skriva allt i en text.
Därför att:
*Punktlistor är lättare att läsa
*Det är lättare att få med allt
*Det är ju så sjukt kul ?!?!?!?!?

Imorgon ska jag:
*
Gå till skolan
*Lämna mina gymnasieval till Kärstin, oh yeah!
*Gå ut med Aska
*Kolla på kläder i Täby centrum med morsan.
*Förhoppningsvis fika
*Stanna hemma och chilla på kvällen om ingenting dyker upp!

Jag har tagit patent på mina punktlistor runt hela världen så om
du funtar på att vilja använda dig utav det- FRÅGA MIG FÖRST!

Om jag kommer på något vettigt att skriva (som alltid) så hörs
vi senare ikväll mina vänner! Pussar och kramar,

PEACE, bella


ÄPPLEMOS ELLER ÄPPELMOS?

Har kollat runt på andra coola människors bloggar och sett att
dom ibland har värsta frågeinlägget, så jag tänkte vara lika cool
och härma det! Veckans fråga liksom, tufft eller vad?
Såååå... äpplemos eller äppelmos, vad säger du?

 
Jag själv säger Äpplemos såklart. För inte säger man väl
"Hej, ett äppel tack" eller "Gud vilka goda äppeln".
Jag har helt klart rätt! Någon som håller med/håller mot (?)

Ett random inlägg om bl.a semlor

Kära vänner, dags för ännu ett spännande inlägg av MIG!
Så som ni har väntat, så som ni har längtat. Jag kan inget annat
göra än att be om ursäkt. Jag ska verkligen skärpa mig och börja
blogga oftare. Anledningen till att det tog sådan tid var för att min
dator inte riktigt ville sammarbeta när jag arbetade med photoshop.
Jag vet att det inte är någon vidare ursäkt, men den får gå att duga.
Varför ska jag föresten ens be om ursäkt? Ni är mina barn, och
barn gör allt som föräldern säger att ni ska göra. Och dom som
inte lyder, ja dom straffas! Så tag varning mina vänner, min makt
är INTE att leka med.
Självklart driver jag! Men något som var e sant är att min makt
faktiskt inte är att leka med och att datorn typ somna!

Semlor! Det måste vara guds gåva till folket! Men det är bara så
jättesynd att nästan ingen vet hur dom skall bakas! Brödet skall
vara mjukt med smak av kardemumma. Mandelmassan ska
vara utblandad i grädden och locket ska vara stort med ytterst
lite sånt där vitt pulver på! Vilka håller inte med? (dum fråga,
alla gör det, hehehehhehe)

Nu kommer bilderna jag snackade om lite tidigare.
Kom ihåg att ta det lugnt när du bläddrar mellan bilderna.

Jag förstår att du säkert är jätteivrig
och nyfiken men du måste förstå
att bilderna går ingenstans. Dom
kommer finnas kvar till bloggens
undergång, och så framgångsrik
som både den och jag är, kommer
det aldrig att ske!
Så chilla, njut och voilà:

   
 

onödig information till den som skulle råka bry sig!

Hur går det för Aska?
Operationen har gått bra. Just nu skulle jag chansa
på att hon ligger och sover. Vi får hem henne mellan
klockan 21:00-22:00.
De har tagit bort 3 tumörer som var på samma sida.
Hon är en riktig liten kämpe min vovve! Hon är den
bästa hunden man kan ha, fast det är ju självklart
när man tänker på ordspråket: "sådan matte sådan hund".

Jag är jättetrött! Idrottsdagen tog verkligen livet av mig. Iallafall mot
slutet. Mina fingrar är lika klumpiga som kaplaklossar.
Nu ska jag ut och fota innan det blir mörkt. Kommer säkert att
skriva ett till blogginlägg lite senare ikväll. Men för all säkerhets
skull så är det ju alltid bäst att hålla tummarna. Och när du ändå
håller på så kan du ju alltid be för att jag ska ladda upp slutresultatet
utav min fotografering här på bloggen.


Jag vill tilldela en guldstjärna till alla änglar där ute som kommenterar!


PEACE,
bella

Kommer inte på någon direkt passande rubrik ...

Nej nu känns det som om jag snart kommer trilla ner i påsarna
under mina ögon! När något sånt händer finns det bara en lösning.
Sängen! Världens absolut bästa uppfinning, right?
Imorgon väntar en stor dag med många nya upplevelser:

* Aska opererar bort den största juvertumören!
Håller både tummar och tår för att allt ska gå bra!
* Idrottsdag med skolan, jippie! Vad går upp mot
att få åka skridskor i hägernäs och att få göra
massvis av andra spännande aktiviteter i gympasalen?
* Dags för min årliga dusch!

Som ni ser har jag ganska fullt upp imorgon, men jag ska göra mitt
bästa för att allt ska komma med i bloggen. Bli inte ledsen om jag
missar något. Ifall du skulle känna sorg, läs då alla inlägg en gång
till så ska du se att det känns bättre! :)

Gonatt mina små vänner, önska mig en god sömn så hörs vi imorgon!

PEACE, bella

Jag tar från dom fattiga för att göda mig själv!

Hoppas du läser det här Björn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag, som inga pengar har, hade för en gång skull råd att köpa en
geisha. Mumsigt, men inte särskillt länge. För en viss GB-glass-
liknande gubbe vid namn Björn ( :@:@:@ ) kom idag och åt upp
minst halva, jag lovar och svär! Detta har gett mig men för livet,
men tack vare ert stöd mina läsare (hitills en, JIPPIE) så ska jag
fortsätta leva för er. Och för bloggen såklart, annars är man ju
ingen äkta bloggare liksom!?

För övrigt hade jag prov idag, i fysik... IG, jag känner det på mig!
Nästa vecka är det SO-prov. Jag gick upp lite försent i morse
vilket ledde till skabbiga kläder och 0% smink! Nog var det jobbigt,
men jag måste ändå erkänna att jag är stolt! Över mig själv asså.
absolut ingenting viktigt händer under dagen, mitt underbara liv
rullar på som det oftast brukar göra! Hemma väntade min syster
och en nyduschad vovve som stinker intorkat shampoo med bajs.

Bella=no life. Kolla igenom lite gamla bilder på datorn och gjorde
d fantastiska beslutet om att dela med mig utav några här, live,
direkt på bloggen! Luta dig bakåt, tänk lite på hur mycket du vill
leva mitt liv (:D), och njut!

  
  
  

//
PEACE, bella


Förord

Världen! Öppna ögonen! Jag, Isabelle Törnqvist af Ström,
hela världens drottning, allas idol har nämligen börjat blogga!
Och för att skapa en lite mer udda stämning i min blogg så
ska den inte handla om mode, dagens outfit och såndär crap
som ändå ingen läser typ, utan om mitt liv!!!, (som alla är så sjukt
intresserade av, jotack! jag vet.) Inte nog med det! d blir bättre,
kommer nämligen också att lägga upp mina bilder som jag
fotar med min Nikon D60 lite då och då också. Varför ska jag
liksom annars fota om jag inte får dela med mig utav mina
mästerverk!??!

Nog om det, låt oss gå vidare till något mycket viktigare, som
t.ex vem är jag? (Visst är det korkat, men det finns ju dom som
är steget efter och inte vet d... :S) Mitt namn är då Isabelle, men
kalla mig Bella så blir jag mycket snällare! Jag tycker om mina
mina vänner, mat och fred på jorden! Sånt som jag inte gillar
är folk som gör mig irriterad, svamp och allt som luktar äckligt.
Jag är konstig på alla sätt och vis, mitt skratt är då en klass för sig!
Efter att ha blivit dumpad av Ninen, så har jag inlett  mitt liv som
nunna på heltid! Undantag kan ske, men bara vid  väldigt speciella
tillfällen! Gud vet när!

Herre jösses! Jag skulle kunna snacka på i evigheter, det finns ju bara
så sjukt mycket att veta om mej ?!?!??!?! Men tyvärr kära vänner,
jag har inte tid! Ni får helt enkelt ta å läsa vidare vart efter d kmr
inlägg. Det finns inte så mycket jag kan göra åt saken, världen
e grym! Men ta d lugnt, efter regn kommer solsken mina barn!

PEACE, bella


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0