Vinn 5000 kronor


Vill du vara med i tävlingen om 5000 kronor samtidigt som du får skicka gratis sms världen över? Jag skulle aldrig ta mig tiden att reklamera om det här om jag inte visste själv att det funkade. Dessutom, för dig som bara är ute efter att vinna pengarna är ett smart tips att bara blir medlem och aldrig logga in direkt. Grymt är det iallafall! Ge mig pengarnaaaaa

Klicka på bilden nedan så länkas du direkt till deras hemsida där du blir medlem. Allting är helt gratis och det är ingen fara att ge ut ditt mobilnummer. Inget att förlora, med andra ord.
Läs mer på hemsidan om du undrar något!

Smsnetwork.org

Kommentarer
Postat av: Smsnetwork.org

Du får gärna ge mig ditt andeändar id hos Smsnetwork om du är medlem så ska jag adda lite extra SMS åt dig :) på ditt konto för jag diggade din blogg :)

2009-05-03 @ 12:09:54
URL: http://www.smsnetwork.org
Postat av: Smsnetwork.org

Fick ditt mail men kunde ej svara dig, får leveransproblem mot din mail rega dig igen och återkom med ditt nummer så aktiverar vi ditt konto :D

2009-05-03 @ 18:18:36
URL: http://www.smsnetwork.org
Postat av: Smsnetwork.org

Ditt konto är aktiverad hos oss :) får använda bloggen för svara använd alltid inloggade funktionen sen och kontakta oss via formulär. När du är inloggad så kommer du alltid kunna läsa våra svar din mail värka inte excitera eller gå skicka till.

2009-05-04 @ 00:00:18
URL: http://smsnetwork.org
Postat av: alex

du kör hårt på tävlingar alltså?:)

2009-05-04 @ 13:01:18
URL: http://sthlmsrookie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0