Jag är äckligt brändOm ni tittar riktigt noga längst ner på bilden så ser ni min lite mindre smala del på magen! :)

Vila i frid

Till minne av Michael Jackson
1958-2009Hold me
Like the river jordan
And I will then say to thee
You are my friend

Carry me
Like you are my brother
Love me like a mother
Will you be there?

Weary
Tell me will you hold me
When wrong, will you skold me
When lost will you find me?

But they told me
A man should be faithful
And walk when not able
And fight till the end
But Im only human

Everyones taking control of me
Seems that the worlds
Got a role for me
Im so confused
Will you show to me
Youll be there for me
And care enough to bear me

In our darkest hour
In my deepest despair
Will you still care?
Will you be there?
In my trials
And my tripulations
Through our doubts
And frustrations
In my violence
In my turbulence
Through my fear
And my confessions
In my anguish and my pain
Through my joy and my sorrow
In the promise of another tomorrow
Ill never let you part
For youre always in my heart

Jag åt Paj till middag

Jag somnade i solen, så jag är skitröd på ryggen och på axlarna. Jag är superdupermegatrött OCH jag har en sticka i foten. Men annars har dagen varit grymt skön!


Push-up

Kom på en sak för ett litet tag sedan, fråga mig inte hur jag kom in på det spåret, men jag började tänka på alla fördommar mot push-up. Om man som tjej får stora tuttar på en bild så säger typ hälften av alla som ser den "och hur mycket push-up har du där då?". För det första, säg en BH som inte har push-up på HMs underklädesavdelning om man inte räknar med alla T-shirtbhar (som förövrigt också brukar ha inbyggd push-up.) För det andra, om det går att ta ut push-upen, vem tar då ut den om det inte är så att den börjar bli för liten? Och för det tredje, när man tar kort kan skuggorna lägga sig så att brösten ser enorma ut beroende på i vilken vinkel du står i. Men om du står till exempel i en astaskig vinkel kan det ju se ut som om man har vändstekta ägg rakt upp och ner, och det är ju kul?? Kan alla äckliga tjejer sluta haka upp sig på så otroligt nördiga grejer och acceptera att dom har mindre tuttar helt enkelt? Och till er killar, va glada istället, imorgon kanske du blir överkörd av en buss, och då kommer kanske den bilden ha varit det närmsta ett par tuttar du sett under din senaste tid i livet! :)

Och bara för att piffa upp stämningen lite tänka jag bjuda på lite smaskiga bilder som hör till ämnet!!!! :D


  


Hämndens pris

Just när är jag hemma hos Linnea (surprise!!!) och väntar på att vi ska ta moppen ner till vivo för att köpa godis och läsk. Ikväll kommer alla sköna brudar över för att titta på Beck runt halv 9. Är rätt rädd för att tappa kontakten med några av tjejjorna nu när vi börjar i olika skolor och sånt, därför är jag så sjukt taggad till ikväll!


Jag saknar Matilda såhääääääääääääääääääääär mkt!

Ameliemus o Bellabus is back on track

Hemma i Stockholm igen! Ikväll så ska jag hem till Amelie. Saknar henne så sjukt mycket, det var aslänge sedan vi hade en ordentlig tjejmyskväll dessutom. Vi ska tjocka i oss chips, morötter med dipp och titta på skattkammarplaneten! Jag längtar sönder, men innan jag drar dit så ska jag käka middag hemma, nämligen lasagne! Och inte vilket lasagne som helst, utan pappas! Mohahahah!!!


yeaah

Hallå alla bloggläsare! Nu var det ett bra tag sedan jag bloggade så jag kände att nu var det dags! Hur njuter ni alla utav sommarlovet? Själv är jag just nu på mitt landställe i Grisslehamn med Linnea Lindblad. Sommarlov is the shieeeeeet!  Igår så åkte vi med Ålandsbåten och ragga på 70+are med hästsvans och tatueringar över hela kroppen, haha I love it!

Kan inte solen ta å titta fram snart egentligen? Och kan inte molnen parkera borta i skåne eller något? Man blir ju galen, JAG VILL HA SOL!

Sommarens låtar;
Säg inte nej, säg kanske kanske kanske - Sven Ingvars
Flickorna på TV2 - Per Gessle
Här kommer sommaren - Balsam boys


Sommarplaner

Har bloggat ganska oseriöst på senaste, mest bara skitinlägg och bilder. Får se hur det går att klara sig igenom sommaren eftersom jag är så jävla lat på att uppdratera.
 I sommar så hoppas jag på att:

- Få åka till Frankrike med min bästa killkompis Mike
- Umgås med alla brudar i grisslehamn och på andra mysiga ställen!
- Ragga sönder med Amelie
- Åka ner till skåne med Linnea
- Träffa min drömprins!
- Åka till Italien med familjen för att fira farbror Åke 60 år.

Vad ska ni göra i sommar? =)


Avslutnigs"fest"
SOMMAR 09 <3

ÄNTLIGEN SOMMARLOVFinally

Sommarlov på Torsdag. Det ska bli så sjukt skönt att slippa Täby Friskola. Orkar inte gå där längre, fattar inte hur alla andra har orkat. Jag har gått där i 1 år och jag tröttnade redan efter första terminen. Alla andra har gått där i 3 år liksom, helt sjukt att de pallat! Självklart kommer jag att sakna alla sköna människor, men det finns faktiskt dom det ska bli riktigt skönt att slippa. Och dagisinredningen FARWELL! Dessutom lär nog många tacka över att de slipper mig, varsågod säger jag till er!

Jag tänkte också passa på med att tillägna en ros till mig själv, eftersom jag i allmänhet är bäst, men även till min Pappa som fyller år imorgon! GRATTIS FADER


ldkgbsögjaäö

Jag orkar inte blogga, SYND

TVP FINGRAR UPP!

Var med Linnea och såg Bruce Springsteen! Träffade asmånga nya människor från göteborg, kungsälv, linköping, frankrike och sånna lodarställen! Men jävlar vilket röj det var, och ståplatser längst fram dessutom! GRYMT kul! Bild på mig och Linnea (kalla, blöta, ståendes i en 500 lång kö i spöregn), Nils Lofgren och BRUCE SPRINGSTEEN. 


dingelidong, dingelingelidong

Idag ska jag och mamma på förhandsvisning av den snart kommande biofilmen "Last chance Harvey". Hör av mig mer om det när jag kommer hem. Sitter just nu med Linnea å käkar chips och kakor ! Yeaaah

balen 09

FUCK ALLA SOM INTE TRODDE PÅ MIN BALKLÄNNING!
   
   
    

Fler bilder kommer säkert!
 

RSS 2.0