Ida har dragit i sommarspaken!



Någon som INTE har solat idag?

Konstigt är bra.

Just nu är jag med Linnea Lindblad som har fått en ny bärbar dator. Vi håller på att inviga hennes inbyggda webbcam. hehehe vi har fett kul...




nya skor

Idag när jag kom hem så låg dessa söta små skor på sängen (dom på bilden alltså...) Tack för dem mamma! Nu har jag båda skorna som jag kollade på tidigare. Har för övrigt varit på stockholmsvandring idag, jättekul verkligen! Jag har just nu skavsår på fötterna och apont i musklerna. För att se på den ljusa sidan så har jag faktiskt fått färg idag. Det är en tydlig rand där linnet har varit! DET är kul.

DS_242259_A.tif DS_242259_B.tif 

Jag är trött

Ikväll har jag blivit bjuden på middag hemma hos Linnea. Det blir hamburgare!


Nytt i garderoben

Det här hade jag inte räknat med! Deltog i en tävling och vann, om ungefär en vecka så kommer det här linnet flytta in i garderoben, kul!


Give me !

Jag har börjat tänka på vad jag ska önska mig i födelsedagspresent. Vore inte en ny dator det perfekta för mig just nu? Stenklumpen jag använder nu har typ världens alla virus och är bara allmänt skitjobbig. Nej här krävs en update, inget tal om saken!

 
 
V a d   ö n s k a r   n i   e r   i   p r e s e n t ?

BLOGGTORKA

Tänkte dra igång en tävling snart för att få lite liv i bloggen, måste bara se till att köpa något fint man kan lotta ut också. Några tips eller önskemål på vad ni skulle vilja vinna om ni var med i en tävling? Kom ihåg att det måste vara till ett rimligt pris! Det vore kul om ni kom med förslag som även killar kan ha nytta av eftersom det inte finns så många tävlingar för killar.

Ska till stan nu med Linnea Lindblad, kolla på kläder och fika, myyys!


Otursdag #2

Otursdag idag igen verkar det som. Det började regna på picknicken, jag fick skavsår av mina nya skor och törjan jag kollade på med Linnea fanns bara i XL. Men å andra sidan, efter några riktigt jobbiga otursdagar så borde det ju komma en mördarstor lyckodag! hehe, det ser jag fram emot.

Jag ska ju köpa råtta, dom här två bangar jag aldrig på!



Tillägnat en speciell person.

Du finns alltid där för mig, kan lita på dig vad de än gäller. Du har snygga kläder, snyggt hår och ett snyggt rum. Och snygga skor. Du är världens bästa Linnea! :D Puss

OBSERVERA att det är Linnea själv som skrivit detta :)

Otursdaaag!

Idag trillade jag på bussen och slog knät i en skitvass pinne typ som stack ut från en stol, så nu har jag skitont i benet fortfarande och det är välrdens blåmärke där. Jag kan inte gå nerför trappor utan att det gör skitont. Sen skulle jag testa en parfym inne på kicks, den nya från DKNY, men jag råka spruta den rakt i annsiktet så jag fick in i ögonen och allt. Inte nog med det, jag tappade även min mobil i mjölk så knapparna är skitsega och luktar typ surt, och så tappade jag den i marken så vibrationen slutade fungera, så bli inte förvånade om jag inte svarar när ni ringer, för nu funkar varken ljudet eller vibrationen. Inte min dag idag helt enkelt. Imorgon ska jag på picknick och det ska bli 17 grader varmt ute. WOHO!

Albin 8 år

MÅSTE SES!


Nageltips

Jag har i hela mitt liv bitit på naglarna, skitäckligt jag vet! Men jag har faktiskt ett flertal gånger försökt sluta, och dom få gångerna så har jag faktiskt lyckats också! Det som gör att allting skiter sig är att de delar sig, går av och är skitmjuka så man lätt börjar riva av dom, och vipps så biter jag igen. Men nu har jag hittat något som faktiskt fungerar, något jag tror att många inte tänker på att det verkligen finns, nämligen ett nagelstärkande medel från Aco. Denna vara stärker sköra naglar och motverkar att naglarna skivar sig och bryts av. Man stryker på ett tunt lager på rengjorda och torra naglar och  låter dem sedan torka. För bästa resultat, använd en gång per dag tills naglarna känns hela och starka. Upprepa vid behov. Om du vill måla naglarna kan du göra det när naglarna torkat ordentligt. Den är helt oparfymerad och är inget lack, så det torkar skitfort! Pris: 39 kronor på apoteket.



Länk till dig som vill få en spotifyinvite, så du kan lyssna på den musik du vill utan att behöva betala ett enda öre, som dessutom är helt lagligt; http://invitify.fleo.se/

Tävling avslutad.

Igår kväll så avslutades tävlingen om ett par Hanky Pankys. Plockade fram 10 stycken som jag tyckte var värdiga dem och lottade fram en vinnare. Grattis EMMY som önskade sig ett par vita. De 9 andra som tyvärr inte vann har däremot fått sig förtjänt lite fjäskpoäng i kommande tävlingar, så även ett grattis till dessa 9;

http://gratisbesatt.blogg.se/

Louise B

http://evamar.blogg.se/

http://tavlingstipsarna.blogg.se/

http://molnboanna.blogg.se/

http://slindgren1.blogg.se/

http://linneadofs.blogg.se/

http://andreahansson.blogg.se/

Lolo

Inom kort kommer en ny tävling, så håll koll!


Salad fingers

Haha, det var säkert tre år sedan jag såg den här, man har glömt hur kul den är!



Knowing

Igår så var jag på bio med Linnea, Elias och Niclas och såg den nya filmen Knowing på sergel. Den sjukt negativa Elias börjar med att säga "jag har hört att den här ska va skitdålig" men icke sa nicke, den var grym! Den här ska jag lugnt se igen, och om man inte har sett den så ska man klart gå och se den. Den var både läskig och sorglig. Niclas hoppade til såhäääääääär många gånger, och inte bara under filmen utan under reklamen också, haha! Nice var det iallafall!

Beskrivning av filmen (av SF), trailer finns att se där också...

1958 gräver en skola ner en tidskapsel, som eleverna får fylla med sina teckningar. Alla utom en elev. Hon fyller sitt papper med en tillsynes slumpartad siffersekvens.


Femtio år senare öppnar en grupp elever tidskapseln och hittar flickans mystiska anteckningar. Det blir Caleb som tar hand om anteckningarna, men det är Calebs far, professor Ted Myles som ser igenom mönstret och anar ett kodat meddelande om en mängd större olyckor, datumen för deras händelser och deras dödssiffror. Dessvärre hittar professorn även vad som ser ut som datum i den nära framtiden. Men hur ska han kunna varna allmänheten? Om vem ska han varna? Vem kommer någonsin att tro honom?


Skådespelare:

Rose Byrne, Nicholas Cage, m.fl.


Balklänning

Jag behöver hjälp, för jag har ett sjukt stort problem. Vilken klänning ska jag ha på balen? På bilderna så ser dom lite halvskumma ut. Har redan köpt båda och testat dem och de sitter skitbra båda två, jag kommer även behålla båda. Frågan är bara vilken av dem jag ska ha på balen? (Klickbara bilder, låt sidan ladda klart innan du klickar..)

  

Båda är köpte på Salt i Täby Centrum och är från märket Vila för 499 kr st.
På den blå kan du även välja om man ska ha axelband eller inte och finns även i rött.

1. Jag har inte tid för att leta efter mer klänningar.
2. Balen är inte så seriös, 9ornas bal liksom, så sluta tjata om att man ska ha långa klänningar och att den ska kosta mer än typ 1000 kronor ffs!
3. För dem som inte fattade första gången, de ser MYCKET bättre ut IRL.
4. Jag vill inte att de ska vara för pampiga eftersom jag vill kunna använda dem fler gånger än bara just på den här balen som till exempel på studentmottagningar, tjejmiddagar, födelsedagar etc.
5. Killen jag ska gå med har en blå slips, hmm.

Darins fans tycker till!

Dom som inte tycker den här är rolig måste ha något slags hjärnfel. Den är lika rolig varje gång"Den ena va stor, den andra va större men inte som den första!"


alldeles klibbig!

Jag har varit grymt seg med bloggandet, men jag har absolut inget vettigt att skriva om. Tycker det är bättre att låta bloggen vara då än att fylla den med skitinlägg om att "idag har jag inte gjort något speciellt blabla" som folk ändå inte orkar läsa.

Idag så har jag varit i stan med Amelie och försökt komma på vad jag ska vara på plojfotot. Temat är legender och filmkaraktärer. Amelie ska vara Harry Potter så jag hade tänkt vara hans uggla Hedvig, men dräkten var för liten så den idén sket sig, och nu vet jag inte vad jag ska vara, så är det någon som har ett bra tips?

Linnea var hemma hos mig nu på kvällen. Vi har bara tagit det lugnt, snackat och töntat oss som vanligt. Imorgon kommer hon över för att kolla på desperate housewives.



Nu blev det den här bilden, fråga inte varför, för jag vet inte.
Det är jag när jag är typ 5 eller nått, dunno!

blä

Någon mer än jag som längtar sönder till sommarlovet?

Pay attention

Jag har inte bölat såhär mycket på riktigt länge. Helt sjukt hur en video kan beröra så djupt. Alla bör se denna film och ha den i bakhuvudet när man kör.
Låten heter "My immortal".


bara så ni vet..

Killar som kan growla måste nog vara bland det sexigaste som finns.

*att growla
kan översättas som stämbandssång. Många kallar det för bröl.



Frossle.com

GBgubben har fått sin GBgumma

Jag kanske är fett efter nu, men sen när fick GBgubben en GBgumma? Såg en sån skyllt vid Danderyds sjukhus för ett litet tag sen. Sjukt gulliga är dom iallafall.


Nu är det bekräftat, jag är blond.

Hur kunde detta ske? Varför straffar gud mig såhär? Är det något jag gjort eller var det bara ödet? Hur kunde jag missa Desperate Housewives? Jag klarar inte det här, jag som har väntat i en vecka, och nu måste jag vänta tills på söndag för att se reprisen som jag säkert också kommer glömma.

Istället var jag med Elias å hans polare å gymmade. Rättelse: Dom gymmade. Jag satt i soffan och käkade ett päron, det är ju också en slags träning, för käkmusklerna alltså. Utan ett par vältränade käkmuskler kommer du ingenstans här i livet. Därför, ska världen börja käka mera tuggummin! Efter detta svettiga träningspass drog vi till donken å käka oss tjocka igen. Och just som när jag tar min första tugga i min Mc Chicken JR så börjar Desperate. Hur kan jag vara så duuum?

Skulle egentligen städa rummet idag men det får förbli stökigt tills imorgon..


Dagens ORTFIT , hahah linnea!

Har lite tid över nu innan jag ska till skolan och göra nationellt prov i matte, så jag plocka fram kameran och tänkte göra en dagens outfit. Inte så jättespeciell, men den kanske väcker inspiration hos någon liten själ där ute!

JAG VET, att jag har en smutsig spegel. Men det är inte direkt det första jag prioriterar, att tvätta en helväggsspegel där smutsen ändå bara syns på bilder, när jag har ett stort jävla rum med grejer exakt över allt. Inga kommentarer om detta TACK!

 



Väska - HM
Skjorta - hehe pappas
Skärp - Thailand
jeansleggins' - Gina Tricot
Lackpumps - Din sko
Vitt linne - HM

Den här dagen SUGER

Tjenna!
Var nyss ute och fotade lite, eller snarare massor! Fast jag lägger bara upp en bild eftersom jag tycker att bloggen känns lite rörig just nu. Vad tycker ni om bilden? Tänk på att jag bara är hobbyfotograf, hehe.

Idag har det varit en riktig (ursäkta mig) jävla tråkdag. Ingenting har hänt på hela dagen. Ska snart sysselsätta mig med att dammsuga huset (då fattar ni hur tråkigt jag verjligen har!!!) vilket jag får 50 kronor för. Är sjukt taggad på att shoppa, men jag är just nu paaank!



Du glömmer väl inte bort tävlingen där du kan vinna ett par Hanky Panky?
www.isabelletafs.blogg.se/2009/may/tavling-vinn-hanky-panky.html#comment

Tjäna pengar på din blogg!

Vem vill inte tjäna pengar på sin blogg? Det gör du lätt och enkelt om du blir medlem på Frossle.

Själva idén går ut på att du lägger ut reklam för ett företag på din blogg/hemsida, som sedan ger dig betalt som tack. Du bestämmer själv vilket företag du ska reklamera för, och självklart kan du reklamera för flera olika företag. Ett tips är att sätta reklamen i slutet av varje inlägg du skriver, men självklart behöver du inte göra det på alla, utan någon gång ibland. Om du känner att du inte vill lägga upp någon reklam på din blogg över huvud taget så funkar det också, men kom ihåg att ju mer reklam du lägger upp ju mer pengar får du.

När du kommit upp i en summa på 300 så skickas det direkt hem till dig kontant i posten. Hemsidan är idiotsäker. Jag började med det här för 2 dagar sedan och är redan uppe i ca 200 kronor.

OBS! Om du blir medlem via mig så får du 50 kronor så fort du har blivit medlem. Det är bara att klicka på bilden nedan så länkas du direkt till hemsidan. Kom ihåg att det kan ta upp till en timme innan du får aktiveringsmejlet.


 
Frossle.com


Du har väl inte missat tävlingen där du kan vinna ett par Hanky Panky?
www.isabelletafs.blogg.se/2009/may/tavling-vinn-hanky-panky.html#comment

Cancern har spridit sig

Aska ligger just nu bredvid mig ihopkurad till en boll. Jag skulle kunna ligga och titta på henne när hon sover dag ut och dag in. Hon ser så vacker och fridfull ut kan man säga. Cancern har spridit sig till fötterna nu och hon har tre stora tumörer på magen som börjar växa ihop till en megastor. Man märker på henne hur hon blir både tröttare och segare. Verkar som att hon hör lite dåligt också. Fan jag vill inte. Hon har drygt en månad kvar så som det ser ut nu. En månad! Det är ingenting. Fanfanfan..





Frossle.com

TÄVLING - Vinn Hanky Panky

Nu kan du vara med att tävla om ett par Hanky Panky värde ca 200 kronor.

Så här gör du för att delta:

- Skriv en kommentar innehållande bloggadress/email och vilken färg du önskar på trosorna.
- Skriv också hur du fick reda på tävlingen. Om det t.ex var via någons blogg och isåfall vems blogg.

För dig som vill smöra, vilket alltid är bra och som kan ge fördel i kommande tävlingar
- Kommentera, sånt går alltid hem!
- Prenumerera på bloggen via Bloglovin.
- Skriv ett inlägg på din blogg om att du deltar i tävlingen.



OBS! Hanky Panky finns i många olika färger. Självklart behöver du inte välja mellan röd eller vit som är på bilden utan du får välja vilken färg du vill. Några exempel på vanliga färger är rosa, vit, gul, blå och ljusgrön!



Tävlingen avgörs om ca 2 veckor. Anmälan tas endast emot i detta inlägg!
  

Nakenchock!



Jag orkar inte gå in på varför
, men Martin Johansson... Du vet varför jag är arg, ledsen och besviken på dig, och därför måste jag lätta mitt hjärta genom att lägga upp denna snygga bild på dig, i'm sorry, funderar på att skaffa skärp? (Klickbar bild)



Jag har ca 50 kronor kvar på den här månaden som precis har börjat,
men ändå så har jag idag köpt :

En glittrig eyeliner från Make up store med en lätt blågrön färg. (Den skulle egentligen vara vit/nautrell men jag råkade väl ta fel eller något!) Hur som helst, jag är nöjd iallafall. Och ett par rosa Hanky Panky. Dessa nya grejer tackar jag min mami för. Vi gick också och kollade på skorna jag kollade på förut men båda var slut i min storlek så vi får åka tillbaka någon gång nu i veckan istället.

 

Hanky Panky's finns i flera olika färger. De är one size men passar nästan alla iallafall. De kostar ca 200 kronor och finns att köpa på bla Twilfit. Märket kommer från självaste New York.

Make up stores glittriga eyeliner finns också i flera olika färger. Det är skitsnyggt om du tar en färg som lyfter fram färgen på dina ögon, så ifall du har gröna ögon, ta den lila. Den vita/nautrell är snygg till allt och även till vardags, den gör så att du inte binder dig till en färg liksom. Går att köpa på Make up store såklart för ca 155 kronor.


____________________________________________________________



För övrigt så såg jag ut så här idag. Titta inte fööör länge bara. Jag vet att jag är snygg, men du måste tänka på att du faktiskt också har ett liv, faktiskt.

 

Betty Booplinnet jag köpte igår från HM
Halsband som ser ut som en dödsbricka fast med Aska på
Baggyjeans från Gina Tricot
Kofta från Gina Tricot
Väska som jag köpte igår på HM
Solglajjer från HM (förra årets)
Adidasskor från Stadium.


Vinn 5000 kronor


Vill du vara med i tävlingen om 5000 kronor samtidigt som du får skicka gratis sms världen över? Jag skulle aldrig ta mig tiden att reklamera om det här om jag inte visste själv att det funkade. Dessutom, för dig som bara är ute efter att vinna pengarna är ett smart tips att bara blir medlem och aldrig logga in direkt. Grymt är det iallafall! Ge mig pengarnaaaaa

Klicka på bilden nedan så länkas du direkt till deras hemsida där du blir medlem. Allting är helt gratis och det är ingen fara att ge ut ditt mobilnummer. Inget att förlora, med andra ord.
Läs mer på hemsidan om du undrar något!

Smsnetwork.org

Idag blev min mobil stulen, trodde jag...

Jag ska nu förklara denna förvirrande rubrik ovan..
Jag och Linnea vandrar runt och kollar på underklädesavdelningen inne på HM. Jag beslutar mig för att testa några, så jag kliver in i omklädningsrummet. I farten, utan att jag märker eller ser, så kryper min mobil ut ur min ficka, och gömmer sig under ett par fula blåa shorts som låg där redan innan jag gick in dit. Eftersom jag inte märker något, så packar jag resten av mina grejer och går där i från, utan någon som helst tanke om vart min mobil befinner sig vid just det laget...

När jag kommer till kassan så öppnar jag väskan och tog fram det kanske mest vanliga man gör när man kommer till en kassa, plånboken. Jag betalar och slår tanken mig! Var i hela fridens namn är min mobil? Förtvivlat springer jag tillbaka mot omklädningsrummen men precis när jag kommer fram till det rum jag tidigare befann mig i så går det in en annan tjej där. Efter 5 minuters tvekande och en stor skopa mod knackade jag på och frågade "Hej, det ligger inte en mobil här inne?" Den unga fjortisen svarar nej och stänger dörren. Då slog tanken mig, hon hade tagit den...

Jag och Linnea tänkte inte ge upp. Att återfå mobilen var det enda som fanns i våra tankar. Så vi gick ett steg längre, eller ganska många faktiskt, enda bort till informationsdisken. Vi bad killen som satt där (som förövrigt var ganska söt) att ropa ut i hela centrumet att den var borta. Jag beskrev mobilen och den unga mannen ropade ut "Ett kundmedelande, om någon ser en silvrig sony ericsson med en rosa blomma på baksidan, kontaka informationen". Men ingen vill erkänna det brott som nyss hade skett. I våra ögon såg vi bara en sista lösning...

Vi skickade ett sms från Linneas mobil till min så att personen som har mobilen kanske skulle ta sitt förnuft till fånga när denne personen (fjortisen..) ser det. Exakt såhär skrev jag i smset "Den som har mobilen lämnar in den till Täby Centrums informationsdisk. Imorgon polisanmäls det och kortet har blivit spärrat. Mobilen har även legat i toaletten 2 gånger. Puss bella". Men vi fick inget svar. Med en stor klump i magen såg vi att det inte fanns så mycket mer vi kunde göra, så vi började gå mot bussarna, MEN DÅ...

...ringer Linneas mobil, och eftersom vi såg att det var mitt hemnummer så svarade jag, och vilken lycka! Det var min mor som ringde för att berätta att jag kunde hämta min mobil vid omklädningsrummet och att den visst hade legat där. Snacka om lättnad, och vilket äventyr vi fick genomgå. Ett minne för livet må jag säga.

Jag lärde mig att hålla koll på mina grejer, men även att inte ta saker förgivet. Även om fjortisen såg ut lite som en mobiltjuv och svarade på ett snorkigt sätt så betyder ju inte det att hon är skylldig. Jag har äntligen förstått innebörden i ordet Peace.

PEACE, bella.


Hon är säker gamla Bettan!

Aaaaaah! Jag var så SJUKT nära på att vinna dom där jävla shoppingpengarna idag. Kanske, om jag bara ropat lite högre, och stått lite längre fram så den där andra snorkiga bruden inte syntes. Skitsamma, shopping blev det iallafall, som ni ser.

Det här är vad jag har köpt:

- Ett par vita pjucks. Finns i massa sköna färger, men kände för att vara lite normal för en gång skull så d fick bli ett par vita. 50 kronor, sitter sjukt bra om foten och är av sjukt god kvalité, kan det bli bättre? Nej.

- En brun väska för 200 kronor. Den behöver ingen förklaring, bilden visar hur ljuvlig den är iallafall.

- Ett vitt linne med min IDOOOL, Bettan! Passar fint in i min samling, eller vad tycker ni? Tyvärr kom inte alla grejer med på högra bilden eftersom jag inte orka leta efter alla grejer i mitt otroligt stökiga rum. Den här kommer bli en klar favorit.

 

 

Alla dessa plagg är från HM.


Linnea vill vara som blondinbella! :)

Idag så ska jag och Linnea till Täby Centrum för och se om vi har vunnit shoppingrundan med Blondinbella/Martin Johansson. Vi har sjukt mycket självförtroende och VET att vi kommer att vinna. Kommer tillbaka senare idag då med bilder på vad vi köpt och så. ........ .... NOT

Hjulen på bussen snurrar runt, runt, runt

Vem har inte solat idag? Om den fanns ett nobelpris i kategorin 'den mest korkade' så skulle den personen vunnit det grymt stort. Vädret har ju bara varit underbart idag. Och vad passar inte bättre då än att dra ut på picknick? Jag och Mike träffades i lekparken och åt mina jättegoda sallad-tomat-ost-skinkmackor med Coca cola och lite annat snasksnask.

Snart så ska jag göra mig lite fin (krävs ju inga större ansträgningar direkt...) eftersom att jag har blivit bjuden på grillpartaj hos familjen Lindblad. Jag är sjukt taggad, inte bara för att få träffa Julia, utan också för att de ska servera min favorit, majskolvar!
 
 

Bilder från valborg, mer kommer!

Jag och Mike utför våran spankiedance! yeaaah!




Mike tycker inte om att kolla in i kameror, så han blundar istället :)




Sen hoppsade vi över bryggan. Jag kanske tog det lite väl seriöst hehe




HAHA var bara tvungen att lägga upp den här, me love you Hanna :D




Linnea var ju här också! <3



Saker under kvällen som inte får glömmas:

- Jag satte mig på en pinne när jag skulle kissa
- Mina, Mikes och Linneas miljoner egobilder!
- Grillen brinner upp sig själv men inte vid kolet.
- Någon som vet vart korvarna tog vägen? :S
- musiken! Den gjorde nästan hela stämningen!
- "Säl"högen på Hanna som Hanna beskrev det
- Sättet att värma händerna (på folks ryggar!!!)

Mike, du måste skicka alla bilder sen, seriöst ALLA x)




Alla som klickar på rutan ovanför ger mig en krona. hehe, så klicka... <3

me likes valborg

Valborg var grymt mysigt. Imorgon skriver jagh om allt och läögger upp bilder. Nu ska jag sova. ÄLSKAR ER!

RSS 2.0